Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023

Σασμός: Το νέο τρέιλερ με τις κατακλυσμικές ανατροπές

Η ιστορία του Σασμού, οι ήρωες και τα πάθη τους έχουν αγαπηθεί από πολλούς τηλεθεατές που συντονίζονται καθημερινά στον ALPHA για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Και όπως «προδίδει» το νέο τρέιλερ της επιτυχημένης σειράς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές με πολλές ανατροπές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ALPHA: «Έχει αγαπηθεί, έχει εμπνεύσει, έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό. Ο «Σασμός» και οι ήρωές του, βγαλμένοι μέσα από τις στροφές της ζωής, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους για τις πράξεις τους αλλά και με τη συνείδησή τους.

Κι επειδή η συνείδηση είναι χίλια σπαθιά αλλά και η μαγνητική πυξίδα του ανθρώπου, οι ήρωες του «Σασμού» βαθιά μέσα τους, συμφωνούν: «Ο μεγάλος κριτής όλων μας είναι η συνείδησή μας». Και θα μας το αποδείξουν.

Σχέσεις διαφορετικών τύπων αλλά με συναισθήματα νωπά, με ειλικρινές νοιάξιμο, με φροντίδα κι αγάπη. Ένα χέρι να κρατήσεις είναι εκεί, ένας ώμος να ακουμπήσεις, μια αγκαλιά να κρυφτείς, να κλάψεις, να ερωτευτείς. «Ακουμπήστε ο ένας τον άλλον. Θα αισθανθείτε μια δύναμη που ούτε καν την υποψιάζεστε ποτέ». Ο ήρωες του «Σασμού» δείχνουν το δρόμο.

Η ιστορία προχωράει με μεγάλες ανατροπές που φέρνουν τα πάνω-κάτω, με καταιγιστικές αποκαλύψεις οι οποίες μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας, με καθοριστικά γεγονότα τα οποία γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. «Ξέρεις πως τελειώνει αυτή η ιστορία;». Ό,τι κι εάν σας πούμε είναι λίγο. Η απάντηση στις οθόνες μας με περισσότερο «Σασμό». Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα… έρχονται!

 

Δεν είναι μόνο οι ιστορίες του «Σασμού» που κάνουν τη διαφορά. Είναι το περιβάλλον όπου διαδραματίζονται (το τοπίο της Κρήτης), η κινηματογραφική αισθητική με την οποία αποδίδονται, οι υψηλού επιπέδου ερμηνείες, η υπέροχη πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια.

Είναι η καθαρότητα των χαρακτήρων, η αρχετυπική διάσταση που διακρίνει ορισμένους από αυτούς, η δύναμη των συναισθημάτων αλλά και η διαλεκτική της βεντέτας όπως αναπτύσσεται μέσα από τη δραματουργία.

Είναι η γεύση της ελπίδας και η δύναμη του έρωτα. Και, φυσικά, πάνω απ΄όλα και πρωταγωνιστής όλων, ο πολυπόθητος σασμός.

Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά.

Καινούργια πρόσωπα έρχονται για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος.

Θάνατος.

Και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το «κραταιά ως θάνατος αγάπη».

Η ιστορία συνεχίζεται…

…με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται».

Τα καινούργια επεισόδια του Σασμού θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στον ALPHA από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, δίνοντας ξανά καθημερινά, στις 9 το βράδυ, ραντεβού με τους τηλεθεατές…!

 

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares