Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Σασμός: O γάμος ματώθηκε

Στα “κόκκινα” πνίγηκε ο Σασμός…

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός έμελλε να ζήσουν η Μαρίνα και ο Αντώνης στο νέο επεισόδιο που ήρθε εκτάκτως στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Οι δυο κεντρικοί ήρωες περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή και όλες οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού έγιναν μέσα στο γλέντι και τον χορό.

Έτσι, όταν η μεγάλη ώρα έφτασε, πρώτα ο Αντώνης και στη συνέχεια η αγαπημένη του, Μαρίνα έφτασαν στην εκκλησία σε πελάγη ευτυχίας και ανυποψίαστοι για τον μεγάλο κίνδυνο που
καραδοκούσε. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ευθύμη Φαρμάκη, ο οποίος και είχε πολύ συγκεκριμένα σχέδια για αυτή την ημέρα.

«Ο Φαρμάκης! Τον απολάρανε, δεν είναι στη φυλακή» αναφώνησε η Καπετάνισσα απευθυνόμενη στον Τόλη ύστερα από ένα απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχθηκε στο σπίτι της.

Λίγες σκηνές αργότερα, οι τηλεθεατές είδαν πως ο Φαρμάκης είχε μοναδικό προορισμό τον γάμο και μοναδικό στόχο να τον χρωματίσει κόκκινο βάφοντας τον στο αίμα. Έχοντας την εκκλησία που θα γινόταν ο γάμος στο οπτικό του πεδίο και ένα όπλο στο χέρι που σημάδευε τον Αντώνη, ο μυστηριώδης ήρωας βρέθηκε από απόσταση αποφασισμένος να πει την… τελευταία λέξη.

 

Η αυλαία του επεισοδίου ήρθε να πέσει στην πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ευθύμης πάτησε την σκανδάλη, αλλά τα πλάνα για τη συνέχεια πρόδωσαν πως η σφαίρα θα βρεθεί κατάστηθα τον Αντώνη. «Πυροβόλησαν τον Αντώνη Φραγκιουδάκη» δηλώνει ο Αστέρης στην μητέρα του στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου της καθημερινής σειράς του Alpha, Σασμός.

 

πηγή: zappit.gr

Shares