Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Σας ενδιαφέρουν τα λεφτά και όχι τα παιδιά! Όλη η αλήθεια από τον Κ.Βελόπουλο για την Κιβωτό και τις ΜΚΟ!(vid)

“Θα χτυπήσουμε τους νταβατζήδες”- “Εκλογές άμεσα για να σωθεί ο τόπος”

Σε μία ακόμα συγκλονιστική ομιλία προχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος από βήματος της Βουλής, καθώς προέβη σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με όσα γίνονται στο παρασκήνιο και υποδαυλίζονται από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

“Είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι” δήλωσε ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Ελληνικής  Λύσης, απευθυνόμενος στους “άριστους” της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μάλιστα, υπήρξε στο ζήτημα της “κιβωτού του κόσμου” προβαίνοντας  σε αιχμηρές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποδομώντας πλήρως τα περί “άγνοιας” της κυβέρνησης!

Επίσης, ετέθη το ζήτημα των υποκλοπών, της ανερμάτιστης πολιτικής στο χώρο του αθλητισμού κι όσα προσφάτως έλαβαν χώρα σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Άρη!!! Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, επ’αφορμής αυτού είπε “KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!”

Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε πως οι υπεύθυνοι των υποκλοπών δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι.

Βεβαίως, θίχτηκε και της ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ!!

Καθώς, η Ελλάδα πανευρωπαϊκά είναι η πιο ακριβή σε ρεύμα και καύσιμα και προϊόντα, αναφέροντας μάλιστα και στο παράδοξο με ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϊόν να είναι πιο ΑΚΡΙΒΟ στην Ελλάδα απ’ότι στην Αγγλία!!!

Παράλληλα η Ελλάδα είναι πλούσια σε λιγνίτη και ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ, ο οποίος μένει ανεκμετάλλευτος!!!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ “ΣΠΑΕΙ” ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Δηλαδή ενώ η χώρα πτωχοποιείται με τριτοκοσμικές εικόνες αντικλεπτικών σε βασικά αγαθά αλλά και πλειστηριασμούς για τους οποίους τα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα, το Μαξίμου συνεχίζει τα περί “άγνοιας” και τα “κάζο” σε διπλωματικό επίπεδο, όπως στη περίπτωση Δένδια με τη Λιβύη!

Ενώ, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε με αγανάκτηση το παιχνίδι κέρδους σε βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι περιμένουν κατά χιλιάδες στα υπό κατάρρευση δημόσια νοσοκομεία, προς όφελος των ιδιωτών στο τομέα της υγείας.

Επίσης, απίστευτες αποκαλύψεις δια στόματος  Προέδρου Ελληνικής Λύσης υπήρξαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στη περίπτωση χορήγησης εκατομμυριών ευρώ προς τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και για το σκανδαλώδες ζήτημα του ΣΚΑΪ με το ΕΣΡ!!!

 

Ιδού η συγκλονιστική ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου:

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares