Δευτέρα , 15 Αυγούστου 2022

Σαρωτικός ο Κυριάκος Βελόπουλος:”Απαιτώ ενημέρωση για ελληνοτουρκικά-Πάρτε κυρώσεις”

“Τέρμα τα παραμυθάκια”-Δήλωση-βόμβα για το ρόλο ξένων πρεσβειών!

Σε μία ομιλία-φωτιά, σήμερα (21/6), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης  κατακεραύνωσε την υφέρπουσα κυβερνητική πολιτική στα ελληνοτουρκικά, τα ενεργειακά, τα σενάρια περί εκλογών αλλά και τα περί συγκυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απαίτησε δημόσια μέσω του βήματος της Βουλής, την ενημέρωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη προς τους πολιτικούς αρχηγούς σχετικά με τη κρίση στα ελληνοτουρκικά.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έθεσε ευθέως ζήτημα επιβολής κυρώσεων και ταυτόχρονα έθιξε το ζήτημα των ρόλων που αναλαμβάνουν ξένες πρεσβείες, προβαίνοντας σε συνταρακτικές αποκαλύψεις!

Παράλληλα, έθιξε το ζήτημα της ενεργειακής πολιτικής και τη ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , εφόσον, πλέον η μία μετά την άλλη ευρωπαϊκές χώρες προστρέχουν στην ενεργειακή αυτονομία τους μέσω του λιγνίτη!

Βεβαίως σημαντική μνεία έγινε εκ μέρους του Κυριάκου Βελόπουλου και για την άτεγκτη αλλά και εθνικά επιζήμια ενέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κλείσει τη ΛΑΡΚΟ, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία με τα εκατομμύρια ευρώ οφειλές είναι αυτή που οφείλει να βάλει λουκέτο.

Ιδού η πύρινη ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares