Παρασκευή , 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σαουδική Αραβία: “Γράφει” ιστορία με ΟΛΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ δια νόμου στην Τουρκία από σήμερα – ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ;

Από σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2020, η Σαουδική Αραβία εφαρμόζει ΟΛΙΚΟ εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων…

Συγκεκριμένα η κίνηση αυτή θα στοιχίσει στην Τουρκία, κοντά στα 100 εκατομμύρια ετησίως. Ανυπολόγιστη και μη βιώσιμη ζημιά για τους Τούκους.

Εμείς από την άλλη, αντί να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στην Τουρκία, περιοριζόμαστε σε διαβήματα διαμαρτυρίας, χαϊδευουμε την Γερμανία, που χαϊδεύει την Τουρκία εξαιτίας των εξοπλιστικών και φυσικά συνεχίζουμε να προμηθευόμαστε οτιδήποτε τουρκικό!

Μέχρι και λεωφορεία!

Ντροπή!Αγοράζουν τουρκικά προϊόντα παρά τις προκλήσεις Ερντογάν- Μετά τα τουρκικά λεωφορεία αγόρασαν και υλικό για το Ναυτικό Nοσοκομείο Αθηνών….

Θα αφυπνιστούμε άραγε κάποια στιγμή;

 

Αυτή είναι η μόνη λύση για να «τελειώσει» η Τουρκία -Την επιβολή εμπάργκο στα αγροτικά τουρκικά προϊόντα ζητάει με επιστολή ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής λύσης Εμμανουήλ Φράγκος…..

Η κίνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι μία ιστορική κίνηση που θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στην Τουρκία, καθώς η απαγόρευση εισαγωγής τουρκικών προϊόντων έχει εφαρμοστεί με νόμο και για όλα τα προϊόντα καθώς και τα παράγωγα τους.

Η Σαουδική Αραβία αποτελούσε μια τεράστια αγορά για την Τουρκία, ειδικά στον τομέα των ζωικών προϊόντων και παραγωγών, καθώς η δυνατότητα παραγωγής ζωικών προϊόντων στην χώρα είναι περιορισμένη.

Βόειο κρέας, πρόβειο, γάλα και παράγωγα, καθώς και πολλά προϊόντα υδατοκαλλιέργειας εισάγονταν από την Τουρκία στην Σαουδική Αραβία κατά δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Δίνοντας μία πολύτιμη ανάσα στην τουρκική οικονομία.

Από σήμερα αυτό σταμάτα με νόμο του κράτους και δρακόντειες κυρώσεις για τυχόν παραβάτες.

Ένα μεγάλο χτύπημα στην Τουρκία, που θα πρέπει πάση θυσία να εστερνιστούμε!

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Και το Μαρόκο μποϊκοτάρει όλα τα τουρκικά προϊόντα…

με πληροφορίες από exomatiakaivlepo.blogspot.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares