Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σαντορίνη-δολοφονία ξενοδόχου: Ομολόγησε ο δράστης- «Πήρα ένα λοστό και άρχισα να τον χτυπάω»

Σαντορίνη-δολοφονία ξενοδόχου: Φως στην άγρια δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη. Ένας 20χρονος συνελήφθη και ομολόγησε πως το κίνητρο ήταν οικονομικό και πως έβαλε φωτιά στο πτώμα με βότκα.

Oι κάμερες ασφαλείας ήταν αυτές που «έκαψαν» τον 20χρονο οικοδόμο, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του γνωστού ξενοδόχου στη Σαντορίνη. Τα στοιχεία ήταν τέτοια που δεν του άφηναν περιθώρια για «δικαιολογίες» και τον ανάγκασαν γρήγορα να ομολογήσει. Μάλιστα, περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς: «Πήγα να τον βρω το βράδυ στο ξενοδοχείο. Μου χρωστούσε 200 ευρώ για τα μερεμέτια που έκανα στο ξενοδοχείο του. Εκείνος αρνούνταν να μου τα δώσει. Εγώ του έλεγα ότι είναι χρωστούμενα και πρέπει να τα πάρω. Τσακωθήκαμε. Πρώτα στα λόγια και μετά με τα χέρια. Με έριξε κάτω στο πάτωμα. Τότε θόλωσα. Πήρα ένα λοστό και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, τότε πήρα κάποια ποτά που βρήκα στο χώρο και του έβαλα φωτιά».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι κάμερες ασφαλείας ήταν αυτές που «έκαψαν» τον 20χρονο, ο οποίος μετά τη σύλληψή του κατάλαβε ότι όλα είχαν τελειώσει. Κάμερες υπήρχαν και στο ξενοδοχείο και εξωτερικά του κτιρίου.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό. Σημειώνεται ότι ο 20χρονος κρατείται και για διοικητική απέλαση, καθώς δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

 

Με πληροφορίες:ethnos.gr

 

Shares