Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Σαν ταινία τρόμου: «Το παιδί νάνος που υιοθετήσαμε ήταν ενήλικη και προσπάθησε να μας σκοτώσει» …

Οι θετοί γονείς συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση, ενώ αναμένεται να γίνει άμεσα η δίκη. Η ιστορία ωστόσο έχει πολλά παράξενα σημεία.

Πριν από λίγες μέρες είχε γνωστοποιηθεί μια παράξενη υπόθεση υιοθεσίας.
Συγκεκριμένα ένα ζευγάρι στην Ιντιάνα κατηγορήθηκε ότι εγκατέλειψε την υιοθετημένη κόρη του, η οποία ήταν νάνος, αφού άλλαξε την ηλικία της από 8 σε 22 ετών, ενοικιάζοντας της ένα διαμέρισμα για να ζήσει μόνη της, ώστε να μπορούν να μετακομίσουν στον Καναδά με τους βιολογικούς τους γιους.

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία το κορίτσι – που ονομάζεται Ναταλία και είναι από την Ουκρανία- ήταν μόλις 11 ετών όταν οι Barnetts την εγκατέλειψαν.

Ωστόσο η υπόθεση αυτή παίρνει νέα τροπή έχοντας όλα τα στοιχεία μιας ταινίας τρόμου.

Η Κριστίν, η θετή μητέρα του κοριτσιού, αρνείται τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης και λέει ότι αυτή και ο Michael ήταν θύματα μιας απάτης, δηλώνοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη καλλιτέχνης που προσπάθησε να τους σκοτώσει.
Παράλληλα ανέφερε πως το κορίτσι είχε κανονικά περίοδο όπως μια γυναίκα, αλλά αρχικά μιλούσε σαν 7χρονο για να τους μπερδέψει.

Η θετή μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ναταλίας, οι οποίες τραβήχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.
Το αρχικό της πιστοποιητικό γεννήσεως έγραφε πως είναι 9 ετών, αλλά το δικαστήριο αργότερα αποφάνθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν 23 όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.

Η Kristine Barnett ισχυρίζεται ότι η Ναταλία προσπάθησε να την ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη. Είπε πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει την οικογένεια στον ύπνο τους.

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις; Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ», δήλωσε η Barnett.
«Η Ναταλία ήταν γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενήλικου ανθρώπου. Δεν ψήλωσε ποτέ ούτε έναν πόντο, που ακόμα και ένα παιδί νάνος ψηλώνει λίγο».

«Οι γιατροί κατέληξαν πως έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες», είπε και συνέχισε: «πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν κάνει ένα παιδί».

Η Ναταλία ήταν εξαιρετικά νευρική. «Όταν την πήραμε παρατηρήσαμε ότι δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, δεν το έγραφε σε κανένα έγγραφο αυτό», σχολίασε.

Όταν πήγαν στην παραλία για πρώτη φορά, έκανε κάτι που τους άφησε άφωνους, με την θετή μητέρα να αναφέρει: «Τα αγόρια έσπευσαν στο νερό και ήθελε να πάει και η Ναταλία. Ο Michael και εγώ ήμασταν κουρασμένοι, γι ‘αυτό της ζητήσαμε να περιμένει λίγα λεπτά », είπε.

«Σηκώθηκε και έτρεξε στη θάλασσα. Θυμάμαι ότι κοιτάζω τον Μάικ και σκεφτόμουν τι συμβαίνει; Δεν μπορούσε να περπατήσει και τώρα σηκώθηκε και έτρεξε», ανέφερε και συνέχισε: «Την έκανα μπάνιο και παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τρίχα. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν παιδί», πρόσθεσε.

Υπήρχαν κι άλλες ενδείξεις ότι επρόκειτο για εξαπάτηση. Η Ναταλία απέφευγε να παίζει με κούκλες και παιχνίδια και λίγο καιρό μετά χρησιμοποιούσε περίπλοκο λεξιλόγιο που δεν ήταν της ηλικίας της, όπως ισχυρίζεται η μητέρα.

Η υπόθεση, λοιπόν, μοιάζει με θρίλερ και άνετα θα μπορούσε κάποιος να πει πως η ιστορία, αν ισχύει, είναι ακριβώς ίδια με την ταινία «Οrphan» στην οποία ένα ανυποψίαστο χριστιανικό ζευγάρι υιοθετεί ένα αξιολάτρευτο μικρό κορίτσι και στην συνέχεια ανακαλύπτουν πως είναι μια μεγάλη γυναίκα δολοφόνος που μεταμφιέζεται σε παιδί.

 

gazzetta.gr

Shares