Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021

Σάλος! Ομόφυλο ζευγάρι μοιράζεται την πρώτη φωτό του με το υιοθετημένο του παιδί…(εικόνα)

Λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή από την οικογένεια και δυστυχώς υπάρχουν παιδιά σε αυτόν τον κόσμο που δεν είχαν την τύχη να νιώσουν τι πάει να πει αγκαλιά και αγάπη. Γι’ αυτό η υιοθεσία είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο.


Η υιοθεσία αποσκοπεί στην οικογενειακή και κοινωνική αποκατάσταση του παιδιού που για διάφορους λόγους δεν μπορεί να ζήσει με τη φυσική του οικογένεια. Το Bored Panda μίλησε με δύο νέους γονείς, δύο μπαμπάδες, που μοιράστηκαν στα social media φωτογραφία με το παιδί που υιοθέτησαν και έκαναν τους πάντες να συγκινηθούν, όπως είχε κάνει και μια παρόμοια ιστορία, όταν ένα παιδί ζήτησε από τον πατριό του να τον υιοθετήσει. Το ζευγάρι μπαμπάδων μιλά για τα εμπόδια που συνάντησαν για να υιοθετήσει τον Γκάβιν αλλά και το πόσο χαρούμενοι είναι.

Οπως λένε, αρχικά σκέφτηκαν την λύση της παρένθετης μητέρας, ωστόσο, διαπίστωσαν πως η διαδικασία ήταν πολυδάπανη και έτσι αποφάσισαν πως με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή ενός παιδιού καλύτερη.

Οι δύο μπαμπάδες χαμογελαστοί με τον χαρούμενο γιο τους

Ημέρα υιοθεσίας: Οταν γνώρισαν τον Γκάβιν
«Ανακαλύψαμε ότι στο Ρόουντ Αιλαντ τρέχει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που ονομάζεται Become an Anchor. Ηταν ένα γρήγορο βήμα για τους ανθρώπους που ήθελαν να υιοθετήσουν ή να γίνουν ανάδοχοι. Σε ένα σαββατοκύριακο, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε όλες τις απαιτούμενες τάξεις για αναδοχή. Ηταν βάναυσο», αναφέρουν, εξηγώντας πως εκείνοι και 300 άλλα άτομα παρακολούθησαν μαθήματα έξι ωρών το βράδυ μιας Παρασκευής, 12 ώρες το Σάββατο και 8 ώρες την Κυριακή.

«Γελάσαμε πολύ ακούγοντας ιστορίες και συναντήσαμε μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους», λένε και αφού έκαναν ό,τι έπρεπε, μεταξύ άλλων επιθεωρήσεις για πυρκαγιά, τελικά ήταν έτοιμοι για την αναδοχή.

Ο Πολ είπε πως τους ταίριαξαν με πέντε παιδιά, τα οποία ήταν κατάλληλα γι’ αυτούς. «Ηταν σουρεαλιστικό να βρισκόμαστε κατά πρόσωπο με επιλογές σαν να διαλέγαμε σκύλο ή γάτα. Ηταν κάπως περίεργο το να σκεφτόμαστε πως λειτουργεί», είπε.

Η φωτογραφία των μπαμπάδων με τον υιοθετημένο γιο τους
Το πρώτο παιδί ήταν ο Γκάβιν, ο οποίος είχε μια σκληρή ιστορία κακοποίησης. «Μας είπαν ότι θα ήταν το πιο δύσκολο παιδί και θα απαιτούσε χρόνο, προσοχή και υπομονή», αναφέρει και προσθέτει: «Κάτι στην ιστορία του Γκάβιν μας μίλησε και κόλλησε στο κεφάλι μου, δεν μπορούσα να το ξεχάσω».

Δύο μπαμπάδες κρατούν από τον χέρι τον γιο τους

Το ζευγάρι μετά την υιοθεσία έβγαλε μια φωτογραφία, φορώντας μπλούζες που έγραφαν «Σήμερα, έγινα μπαμπάς», ενώ του Γκάβιν έγραφε: «Σήμερα, απέκτησα δύο μπαμπάδες».

Ο Πολ δηλώνει συγκλονισμένος από τα θετικά σχόλια που έβγαλε η φωτογραφία, ενώ σχολιάζει και όσα αρνητικά γράφτηκαν. «Τίποτα δεν θα αλλάξει αυτό που κάναμε και γεμίζω αγάπη καθώς σκέφτομαι ότι ίσως κάποιο παιδί εκεί έξω αγωνίζεται με τη σεξουαλικότητά του ή έχει γονείς του ίδιο φύλου. Το βλέπει αυτό ως κάτι δυνατό, κάτι που είναι αποδεκτό και δεν πρέπει να ντρέπεται», αναφέρει.

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares