Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Σάλος! Το Netflix κατηγορείται πως προωθεί την σεξουαλικότητα 11χρονων κοριτσιών….

Σάλος! Το Netflix κατηγορείται πως προωθεί την σεξουαλικότητα 11χρονων κοριτσιών....

Μετά την καταιγίδα της κριτικής, το Netflix ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ ότι αλλάζουν τις εικόνες και την περιγραφή της ταινίας


Την Πέμπτη, το τρέιλερ από τη νέα ταινία του Netflix, με τίτλο “Cuties”, άρχισε να εξαπλώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με την έντονη κριτική ότι προσπαθούν να εξομαλύνουν την παιδεραστία, ενώ ταυτόχρονα λογοκρίνουν και αφαιρούν παλαιότερες ταινίες που σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα είναι τόσο “επιθετικές” που καθίστανται εντελώς ακατάλληλες.

Η γαλλική ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αφορά μια ομάδα 11χρονων κοριτσιών που σχηματίζουν μια ομάδα χορού όπου, μεταξύ άλλων, χορεύουν προκλητικά. Ένα από τα κορίτσια προέρχεται από μια συντηρητική μουσουλμανική οικογένεια, που σημαίνει ότι πρέπει να ενσωματωθεί στο νέο χόμπι της.

Από την στιγμή ,που δημοσιεύθηκε το τρέιλερ στο Youtube έχει μια συντριπτική πλειοψηφία θετικών, αλλά και αρνητικών “ψήφων”.

Αλλά διεθνώς, η κριτική ήταν τεράστια. Αυτό αφορά κυρίως το Netflix που δημιουργεί και προωθεί “σεξουαλικά” παιδιά αλλά και κατακραυγή σε ένα ευρύτερο πλαίσιο που προσπαθεί να ομαλοποιήσει την παιδεραστία, ένα πρόβλημα που πιστεύεται ότι υπάρχει στο Χόλιγουντ.

Μετά την καταιγίδα της κριτικής, το Netflix ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ ότι αλλάζουν τις εικόνες και την περιγραφή της ταινίας.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares