Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022

Σάλος στο διαδίκτυο με το πρόσφατο συμβάν της Κατερίνας Καινούργιου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ανεμοθύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Καινιύργιου, η οποία τοποθετήθηκε για τις αμφιλεγόμενες και πρόσφατες ενέργειες του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Σάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο με χρήστες του Τουίτερ να έχουν επικεντρωθεί στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά το “σόου” με τις δηλώσεις της στην εκπομπή, που βρίσκεται γύρω από τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ειδικότερα, με αφορμή την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκης στον λογαριασμό της στο Instagram με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους συνεργάτες της εκπομπής “Ελένη”, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σχετικά.

“Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί. Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών” είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Στο τέλος η παρουσιάστρια ζήτησε να της φέρουν για τη γιορτή της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο στούντιο της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

 

Οι χρήστες του Τουίτερ φέρεται να έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα με μερικούς να “σταυρώνουν” την κ. Καινούργιου, ενώ άλλοι να την υπερασπίζονται.

 

πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares