Πέμπτη , 5 Αυγούστου 2021

ΣΑΛΟΣ στις ΗΠΑ: Πρωταγωνιστής σε διαφήμιση υπέρ του Τζο Μπάιντεν δηλώνει ιδιοκτήτης μπαρ που «παλεύει», ενώ είναι εκατομμυριούχος…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΑΛΟΣ στις ΗΠΑ…

Ένας ιδιοκτήτης μπαρ που εμφανίστηκε στην διαφημιστική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν κατηγορώντας τον Τραμπ για το μαζικό κλείσιμο των εστιατορίων λόγω κορωνοϊού, είναι στην πραγματικότητα πλούσιος επενδυτής τεχνολογίας.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση του Τζο Μπάιντεν, λιγότερο από ένα μήνα από τις αμερικανικές εκλογές – η οποία έχει πλέον αφαιρεθεί από το YouTube, δείχνει τον Τζόε Μάλκουν, συνιδιοκτήτη του μπαρ The Blind Pig.Ο Μάλκον κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τις ζημιές που υπέστη το μπαρ του εξαιτίας των μέτρων που ελήφθησαν λόγω κορωνοϊού και εκφράζει τους φόβους του ότι μπορεί να χρειαστεί να κλείσει το μαγαζί του.

Άλλα λέει στην διαφήμιση άλλα υποστηρίζει στην πραγματική ζωή

Τώρα όμως, γίνεται γνωστό πως ο Μάλκουν είναι ένας πλούσιος επενδυτής που έκανε μια περιουσία χάρη σε μια κληρονομιά από την οικογένειά του. Στον λογαριασμό του μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε την υποστήριξή του για τα αυστηρά μέτρα που επέβαλε ο κυβερνήτης παροτρύνοντας στην πραγματικότητα το κλείσιμο των μπαρ.

«Για 50 χρόνια το Blind Pig ήταν ανοιχτό και γεμάτο, αλλά αυτή την στιγμή είναι τελείως άδειο» λέει στο διαφημιστικό διάρκειας ενός λεπτού που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Αυτή είναι η πραγματικότητα της απάντησης του Τραμπ στον κορωνοϊό»…

…Και προσθέτει: «Δεν ξέρουμε πόσο ακόμη μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς να έχουμε έσοδα. Πολλά εστιατόρια και μπαρ δεν θα τα καταφέρουν. Αυτή είναι η οικονομία του Ντόναλντ Τραμπ. Δεν υπάρχει σχέδιο και δεν ξέρεις πώς να συνεχίσεις».

Η διαφήμιση τελειώνει με τον Μάλκουν να λέει: «Η μόνη μου ελπίδα για την οικογένειά μου και γι’ αυτή την επιχείρηση και την κοινότητά μου είναι πως ο Τζο Μπάιντεν θα κερδίσει αυτές τις εκλογές».

Η ανησυχία του Μάλκουν φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με ένα tweet που είχε κάνει τον Απρίλιο, όπου επαίνεσε τον χειρισμό του κυβέρνησης σχετικά με το lockdown, υποστηρίζοντας πως «ο κυβερνήτης κάνει το σωστό».

Αντί για ιδιοκτήτης μπαρ που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα, είναι ένας εκατομμυριούχος επενδυτής
Αλλά και η προσωπική του ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που δείχνει στην διαφήμιση. Το 2018 είχε δηλώσει στο Click on Detroit πως έγινε «άγγελος – επενδυτής» σε τοπικές εταιρείες τεχνολογίας αφότου έλαβε μια μεγάλη κληρονομιά από τον αείμνηστο παππού της γυναίκας του πριν από 10 χρόνια.

«Ο παππούς της ήταν ένας πολύ πετυχημένος επενδυτής ακινήτων ως χόμπι και ζούσε εξαιρετικά μετριοπαθής στο Χάντινγκτον Γουντς» είχε δηλώσει. «Όμως ήταν ένας έξυπνος επενδυτής. Ως αποτέλεσμα, διαπιστώσαμε ότι μας άφησε μια μεγάλη περιουσία.

Γνωρίζαμε ότι υπήρχε κάτι, αλλά ποτέ δεν ξέραμε την έκτασή του και ήταν σαν να κερδίσαμε το λαχείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεσαι ένας CEO και βγάζεις λεφτά, και στην συνέχεια αυτά τα λεφτά σου επιτρέπουν να γίνεις ένας άγγελος επενδυτής.

Σύμφωνα με το LinkedIn, ο Μάλκουν είναι διευθύνων σύμβουλος της Nutshell, μιας εταιρείας κατασκευής λογισμικού που βοηθά τους πωλητές να αυξήσουν τα έσοδά τους. Είναι επίσης συνιδρυτής της Cahoots, μιας start-up κοινής χρήσης γραφείων.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares