Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σάλος στη Νιγηρία: Σταρ πήγε σε γάμο μαζί με 6 έγκυες φίλες του – Υποστηρίζει ότι όλες κουβαλούν τα παιδιά του!

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Νιγηρία η παρουσία ενός αμφιλεγόμενου κοσμικού άνδρα σε έναν γάμο με έξι γυναίκες, για τις οποίες ισχυρίζεται ότι όλες περιμένουν τα παιδιά του. Μάλιστα, ανέβασε και βίντεο στα social media, στο οποίο τον βλέπουμε να χαϊδεύει τις κοιλιές των γυναικών, ενώ τις περιγράφει στη λεζάντα ως «έξι μελλοντικές μητέρες».

Ο Νιγηριανός σταρ, γνωστός ως Pretty Mike , παρευρέθηκε στο γάμο του διάσημου ηθοποιού και κωμικού Williams Uchemba και της φίλης του Brunella Oscar. Ο Uchemba πρωταγωνιστεί σε ταινίες Nollywood, όπως είναι γνωστή η κινηματογραφική βιομηχανία της Νιγηρίας, και στο γάμο τους συμμετείχαν πολλές άλλες διασημότητες. Ο Pretty Mike είπε στους χιλιάδες ακολούθους του στο Instagram, ότι η φωτογραφία με τις έξι εγκύους δεν ήταν κόλπο. «Ζούμε απλά την καλύτερη ζωή μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε το βίντεο:

Ο Pretty Mike, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη το 2017 επειδή έβαλε σε γυναίκες αλυσίδες και της τραβούσε με λουρί σε έναν γάμο, έχει παραδεχθεί – σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail – στο παρελθόν ότι έχει πολλές φίλες. Μετά από αυτό το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε μία δέσμευση να «σταματήσει οποιαδήποτε πράξη βάζοντας κορίτσια σε λουρί ή οποιαδήποτε άλλη ταπεινωτική μεταχείριση σε γυναίκες και άντρες».

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, πόζαρε επίσης με πέντε γυναίκες με νυφικά και είπε ότι ήταν «το όνειρό του» να παντρευτεί «δύο από τις πρώην μου και τρεις από τις τρέχουσες φίλες μου». «Όλοι έχουμε όνειρα και όλοι έχουμε φαντασιώσεις», είπε.

Ο Pretty Mike, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mike Eze-Nwalie Nwogu, είναι επίσης ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κλαμπ στη μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας, το Λάγος.

newsit.gr

Shares