Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022

Σάλος στα σχολεία! Εισάγουν μάθημα αυτοϊκανοποίησης σε παιδιά – Θύελλα αντιδράσεων από γονείς….

Σάλος έχει ξεσπάσει σε στην περιοχή Γουόρκσαϊρ της Βρετανίας καθώς αποφάσισε να εισαχθεί στα σχολεία μάθημα «αυτοϊκανοποίησης».

Το «Τα πάντα για εμένα» είναι ένα πρόγραμμα που αποφασίστηκε να μπει στα σχολεία του Γουόρκσαϊρ στην Αγγλία.

Μόνο που το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα σε παιδιά ακόμα και έξι ετών για το πως να «ακουμπούν τον εαυτό τους και να ερεθίζονται».

Το μάθημα αυτό εξηγεί ότι τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται ότι είναι «πολύ φυσιολογικό» να αγγίζουν τον εαυτό τους, αλλά πρέπει να το κάνουν ιδιωτικά.

Ταυτόχρονα, οι ενήλικες αποθαρρύνονται από το να τιμωρούν τα παιδιά όταν πιάνουν επ’ αυτοφώρω.

Ωστόσο, οι ανησυχίες σχετικά με το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινήσαν ΄ήδη από το καλοκαίρι, όταν οι γονείς στο Δημοτικό Σχολείο Coten End επέκριναν σφόδρα τον Τζόνι Χαντ, σύμβουλο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και έναν από τους υπευθύνους του «Τα πάντα για εμένα» λέγοντας πως υπήρχε σαφές σεξουαλικό περιεχόμενο σε ένα πρόγραμμα που απευθυνόταν σε μικρά παιδιά.

Ο ίδιος επέμεινε ότι η έννοια της «αυτο-διέγερσης ή της αυτοϊκανοποίησης» δεν ήταν «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αλλά πραγματικές πληροφορίες» για μια ασφαλή προσέγγιση του ζητήματος.

«Αυτή η σεξουαλοποίηση των παιδιών μας είναι εντελώς ακατάλληλη», ανέφερε ένας από τους γονείς που αντιδρούν.

Το συμβούλιο της πόλης ωστόσο επέμεινε ότι τα νέα μαθήματα, τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να εξαιρεθούν από την έναρξη του επόμενου έτους, ήταν απόλυτα κατάλληλα και «προσαρμοσμένα στην ηλικία και το επίπεδο ανάπτυξης των παιδιών».

 

sputinknews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares