Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΣΑΛΟΣ! Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης ισχυρίζεται πως ο ΠΟΥ τον δωροδόκησε με 20 εκατομμύρια δολάρια για να δηλητηριάσει το φυτικό φάρμακο για τον Κορωνοϊό…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης ισχυρίζεται ότι ο ΠΟΥ τον δωροδόκησε με το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να δηλητηριάσει το φάρμακό τους,όπως αποκάλυψε η Tanzania Perspective σε πρωτοσέλιδο της έκδοσης της 14ης Μαΐου…

Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης θα καλέσει μέσω ζωντανής μετάδοσης την Τετάρτη στις 20 Μαΐου όλα τα Αφρικανικά Εθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) λόγω της κακής πίστης της Ευρώπης έναντι της Αφρικής.

Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης λέει ότι η Ευρώπη δημιούργησε οργανισμούς με την επιθυμία οι Αφρικανοί να παραμείνουν εξαρτημένοι από αυτούς.Ακόμα, πιστεύει ότι ο μόνος λόγος που ο υπόλοιπος κόσμος αρνήθηκε να αντιμετωπίσει επειγόντως τη θεραπεία της Μαδαγασκάρης για τον κοροναϊό είναι το γεγονός ότι ότι η θεραπεία προέρχεται από την Αφρική.Μάλιστα,σε συνέντευξή παραχώρησε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος Rajoelina είπε ότι παρατήρησε ότι αυτό πηγάζει από τη συνηθισμένο πατρονάρισμα προς τους Αφρικανούς.

 

Η Αφρική βρήκε ένα φάρμακο κατά του Coronavirus, αλλά ο ΠΟΥ / Ευρώπη πιστεύει ότι έχουν το μονοπώλιο της νοημοσύνης ως τέτοιοι αρνούνται να το αναγνωρίσουν.

«Σε αυτό το πλαίσιο, καλώ όλα τα αφρικανικά έθνη να εγκαταλείψουν τους διεθνείς οργανισμούς, προκειμένου να οικοδομήσουμε το δικό μας.»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares