Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τις φωτογραφίες του Κ.Μητσοτάκη: Ξέχασε αποστάσεις και μάσκα στην εκδρομή του στην Πάρνηθα

Σάλος με φωτογραφία Κ.Μητσοτάκη: Την στιγμή που ειδικοί και κυβέρνηση μας επισημαίνουν να κρατάμε αποστάσεις , την υποχρεωτική χρήση της μάσκας , για τον  Κ.Μητσοτάκη φαίνεται να μην ισχύει το ίδιο.Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης  ποζάρει με αθλητική περιβολή δίπλα στο ποδήλατό του μαζί με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Το ερώτημα είναι πως περιμένει να ακολουθήσουν οι Έλληνες τα μέτρα όταν ο ίδιος  δεν τα πράττει;

Ο Κ.Μητσοτάκης στις 29 Νοεμβρίου βρέθηκε  στην Πάρνηθα, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό . Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της βόλτας  του στην Πάρνηθα με ποδήλατο συνάντησε άλλα έξι άτομα που   έκαναν motorcross  όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία ,του ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία και από ότι φαίνεται ξέχασαν να κρατήσουν αποστάσεις καθώς κυριολεκτικά ο ένας βρίσκεται πάνω στον άλλον και χωρίς χρήση μάσκας.

Αν όμως αυτήν την κίνηση την έκανε ένας απλός πολίτης θα έλεγαν ότι πρόκειται για ανευθυνότητα και ότι πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις αλλά στην περίπτωση αυτή ο πρωθυπουργός πράττει ότι θέλει.

Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε σάλο με το διαδίκτυο να παίρνει φωτιά με άκρως επικριτικά σχόλια όπως ήταν και τι αναμενόμενο

Image

Ωστόσο φαίνεται πως η χρήση μάσκας δεν ισχύει για τον πρωθυπουργό. Ο ίδιος ήθελε να κουνήσει το δάκτυλο στους Έλληνες και τους επισήμανε πως όσοι δεν φορούν εμφανίζουν κίνδυνο εξάπλωσης κορωνοϊού. Κάτι το οποίο στις παραπάνω φωτογραφίες δεν τήρησε .

 

Image

Shares