Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Σάλος από το νέο μπάρμπεκιου κοντά σε HotSpot! Αυτή τη φορά στα Διαβατά…(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος από το νέο μπάρμπεκιου κοντά σε HotSpot! Αυτή τη φορά στα Διαβατά...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω από την δομή μεταναστών και προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά βρίσκονται μέχρι στιγμής ελάχιστοι «Ενωμένοι Μακεδόνες» για το ρατσιστικό μπάρμπεκιου…

Παρά τις θυελλώδεις αντιδράσεις, αμετανόητοι οι Ενωμένοι Μακεδόνες έχουν ήδη ξεκινήσει το ρατσιστικό τους μπάρμπεκιου έξω από τη δομή προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά.

Ο κόσμος ωστόσο, μάλλον δεν… ψήθηκε, καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι προς το παρόν ελάχιστος.

Δείτε φωτογραφίες:

Σάλος από το νέο μπάρμπεκιου κοντά σε HotSpot! Αυτή τη φορά στα Διαβατά...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Σάλος από το νέο μπάρμπεκιου κοντά σε HotSpot! Αυτή τη φορά στα Διαβατά...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Σάλος από το νέο μπάρμπεκιου κοντά σε HotSpot! Αυτή τη φορά στα Διαβατά...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)Σάλος από το νέο μπάρμπεκιου κοντά σε HotSpot! Αυτή τη φορά στα Διαβατά...(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)«Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές της ρατσιστικής εκδήλωσης σε ανακοίνωσή τους. «Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης απαντάμε μεάφθονο χοιρινό κρέας, με άφθονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!» καταλήγουν στο κάλεσμα οι Ενωμένοι Μακεδόνες.

Φωτογραφίες, βίντεο: wepost, thestival

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares