Τετάρτη , 22 Μάιος 2019
Τελευταία Νέα

ΣΑΛΟ προκαλούν οι νέες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τη Μυρσίνη Λοΐζου! Τα ΤΡΑΓΙΚΑ ποσταρίσματα στο ίντερνετ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν είναι μόνο το κατά την ίδια «γλωσσικό ατόπημα» που είχε ποστάρει στα social media. Η Μυρσίνη Λοΐζου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και κόρη του Μάνου Λοΐζου, έχει κάνει και άλλες αναρτήσεις που θα προκαλέσουν νέες συζητήσεις.

Αναρτήσεις με αστυνομικούς των ΥΜΕΤ να καίγονται από βόμβες μολότοφ, βόμβες μολότοφ – φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου αλλά και ποστ λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που λίγο έλειψε να κοστίσει την ζωή στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο. Όλα αυτά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δεν μπορούν να αποδοθούν σε «γλωσσικό ατόπημα».

Η Μυρσίνη Λοΐζου υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μίλησε την Τετάρτη για ζήτημα μικροπολιτικής και για την «ψευδαίσθηση της προφορικότητας» των social media που την οδήγησε στο «γλωσσικό ατόπημα», αλλά οι αναρτήσεις που έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα από το παρελθόν το λιγότερο προβληματίζουν. Μιλάει για «χώρα ηλιθίων» αναφερόμενη στην άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα και κάνει πλάκα με την τρομοκρατική επίθεση σε έναν άνθρωπο.

Δείτε τις αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου:

φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου

Gepostet von Mirsini Loizou am Mittwoch, 15. Februar 2017

από ότι μαθαίνω βελτιώθηκε ο τρόπος βράβευσης της "ακαδημίας αθηνών" γιατί παρουσιάζεται ως ο αποστολέας του παγιδευμένου φακέλου στον παπαδήμο.

Gepostet von Mirsini Loizou am Donnerstag, 25. Mai 2017

στη χώρα των ηλιθίων πρώτη είδηση στα κανάλια είναι η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Gepostet von Mirsini Loizou am Donnerstag, 9. November 2017

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares