Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σακίρα: Αγοράζει τη βίλα Ινδού μεγιστάνα σε ιδιωτικό νησί

Η Σακίρα θέλει να αγοράσει σπίτι σε ιδιωτικό νησί

Η Σακίρα σχεδιάζει να πουλήσει την έπαυλη των 16 δισεκατομμυρίων δολαρων στο Μαϊάμι, με σκοπό να εγκατασταθεί σε ένα ιδιωτικό νησί με τους γιους της μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.

Η Σακίρα δε βλέπει την ώρα να μετακομίσει στις ΗΠΑ μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ωστόσο θέλει να πουλήσει το υπερπολυτελές της σπίτι στο Μαϊάμι και να κάνει μία εντελώς νέα αρχή, μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ σταρ εξαργυρώνει τη νέα πνοή στην καριέρα της, αναζητώντας ένα νέο σπίτι που «δεν θα είναι προσβάσιμο στο κοινό» και τους παπαράτσι και θα τη βοηθήσει να γυρίσει ολοκληρωτικά σελίδα στη ζωή της. Το σημερινό της παραλιακό σπίτι στο Μαϊάμι αξίζει σχεδόν 16 εκατομμύρια δολάρια, όμως η τραγουδίστρια δεν θέλει να μετακομίσει εκεί γιατί θέλει να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Σακίρα πλήρωσε περίπου 3,2 εκατομμύρια δολάρια για αυτό το σπίτι το 2001 και πλέον αξίζει 15,9 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Hola, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της όμως αισθνάτεται ότι η προσωπική της ζωή χρειάζεται λίγη περισσότερη ιδιωτικότητα. Πρόσφατα, ο δημοσιογράφος Aλεξ Ροντρίγκες ισχυρίστηκε: «Μόλις πριν από λίγες μέρες ανακάλυψα ότι η Σακίρα θα ενδιαφερόταν για ένα άλλο σπίτι που, αν και είναι πολύ κοντά εκεί, δεν είναι προσβάσιμο στο κοινό. Είναι σε ένα ιδιωτικό νησί», μετέδωσε η La Vanguardia.

«Ανήκει σε έναν Ινδό επιχειρηματία και η Σακίρα έχει μοιραστεί με έναν από τους καλύτερους φίλους της στο Μαϊάμι την πρόθεσή της να ζήσει εκεί» είπε, τόνισε ο δημοσιογράφος προσθέτοντας οτι η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κάνει στον επιχειρηματία μια πολύ καλή προσφορά.

Είναι τέτοιο το βάρος που νιώθει η τραγουδίστρια στην Ισπανία, λόγω του ενδιαφέροντος του Τύπου και των επισκέψεων των οπαδών της στην έπαυλή της στη Βαρκελώνη, που η Κολομβιανή ανυπομονεί να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες πιθανότατα την 1η Απριλίου. Μάλιστα, έχει καλύψει την πισίνα του σπιτιού της στο Μαϊάμι με ένα λευκό πανί για να μην βλέπει κανείς τι συμβαίνει στο σπίτι της.

«Σπάνια το κάνει. Γενικά, το κάνει όταν θέλει να αποφύγει να γίνει στόχος των παπαράτσι», λέει ο Ροντρίγκες, Ωστόσο: «Το σπίτι δεν είναι έτοιμο να πάει την 1η Απριλίου και όλα θα εξαρτηθούν από την υγεία του πατέρα της. Το σπίτι δεν είναι ακόμα προς πώληση, αλλά η πρόθεσή της είναι να το αλλάξει», προσθέτει.

Η Σακίρα θέλει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από τόσους μήνες «υπερέκθεσης» και ο Ζεράρ Πικέ και η οικογένειά του από την άλλη περιμένουν απεγνωσμένα να φύγει από την Ισπανία.

Ο βετεράνος της Μπαρτσελόνα υφίσταται συνεχές μίσος και κριτική από τους οπαδούς της ομάδας. Τα γεμάτα «μπηχτές» τραγούδια της «πρώην» του έχουν επίσης επηρεάσει βαθιά τα μέλη της οικογένειας του, ενώ η νέα του κοπέλα, Κλάρα Κία Μάρτι δυσκολεύεται να το διαχειριστεί όλο αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν επιβεβαιώνονται- μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο λόγω των συνεχών κρίσεων άγχους της.

Ο Πικέ και η νέα του σύντροφος φέρεται πως σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Το νέο celebrity ζευγάρι περιμένει απεγνωσμένα τη Σακίρα να φύγει από την Ισπανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παντρευτούν μόνο αφότου η ποπ-σταρ φύγει από τη χώρα και τα φώτα της δημοσιότητας απομακρυνθούν από πάνω τους…

Πηγή: Newsbomb.gr

Shares