Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! 16χρονος μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου – Οι συμμαθητές του αντί να βοηθήσουν τραβούσαν βίντεο…

Έφηβος βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το εμπορικό κέντρο του Λονγκ Άιλαντ στις ΗΠΑ, όταν μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως το περιστατικό παρακολούθησαν και άλλοι μαθητές οι οποίοι αντί να βοηθήσουν τον 16χρονο, βιντεοσκοπούσαν τον τσακωμό μέχρι να ξεψυχήσει.

Ο Κασίν Μόρις, ήταν ένας 16χρονος μαθητής του Λυκείου Όσιανσαϊντ, μαχαιρώθηκε μια φορά στο στήθος το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την διάρκεια μιας διαμάχης με συμμαθητή του για μια κοπέλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μάρτυρες του τσακωμού ήταν 50-70 νέοι που συγκεντρώθηκαν γύρω από το συμβάν για να δουν τι συμβαίνει αλλά κανένας δεν επιχείρησε να παρέμβει ή να καλέσει την αστυνομία.

«Τα παιδιά απλά στέκονταν εκεί και δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τον Κασίν», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ντετέκτιβ Στέφεν Φίτζπατρικ.
«Αντ΄αυτού βιντεοσκόπησαν τον θάνατό του. Προτίμησαν αυτό από το να τον βοηθήσουν».

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε από την επίθεση

 

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει 5-7 άτομα που φέρεται να ενεπλάκησαν στην επίθεση. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά υπάρχουν και πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με το New York Post, ο Μόρις είχε πάει σε ένα πάρτι την Κυριακή και φεύγοντας γύρισε σπίτι της μια κοπέλα, με την οποία είχε σχέση το αγόρι που του επιτέθηκε. Το περιστατικό αυτό αποτέλεσε η αφορμή του τσακωμού και εν συνεχεία του θανάσιμου τραυματισμού του.

Η αδερφή του Μόρις δήλωσε στην αστυνομία πως αυτός που του επιτέθηκε του έστελνε απειλητικά μηνύματα για μέρες αλλά ο αδερφός της δεν έδωσε σημασία ούτε είχε καταλάβει το θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχε.

«Κανείς δεν γνώριζε ότι σκόπευε να φέρει τόσα άτομα εκεί πέρα και ότι κουβαλούσε μαχαίρι», είπε η Κεγιάνα Μόρις.

 

huffingtonpost.gr

Shares