Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης, καταθέτει 40 μηνύματά της στη δίκη

Περισσότερα από 40 μηνύματα θα καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης στην δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας για τον οποίο κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις προηγούμενες δικασίμους, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από το δικαστήριο επέλεξε να δημοσιοποιήσει μηνύματα του ζευγαριού, με τα οποία προσπάθησε να αποδείξει ότι η εντολέας του δεν είχε εμμονή με εκείνον.

Στην αντεπίθεση περνά πλέον η πλευρά Δασκαλάκη, η οποία αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο περίπου 40 μηνύματα για να αποδείξει το ακριβώς… αντίθετο. Όπως έχει αποκαλύψει ενώπιον δικαστών και ενόρκων, πρόκειται για συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με φίλη της μετά τον θάνατο του παιδιού και αφορούν, όπως ισχυρίζεται, τον ίδιο και την επιθυμία της εν διαστάσει πλέον συζύγου του να επιστρέψει στο σπίτι.

Χαρτορίχτρες και μάγια… Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στα 40 και πλέον μηνύματα που έχει ήδη στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης. Είναι οι συνομιλίες, όπως ισχυρίζεται, της κατηγορουμένης με φίλη της μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μηνύματα που ήρθαν στην κατοχή του και τον έκαναν να ντρέπεται, όπως είπε στο δικαστήριο.

«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares