Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο «διαλυμένος» Δασκαλάκης και ο καταιγισμός ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια

Σε έντονο κλίμα ολοκληρώθηκε η «Μαραθώνια» κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ολοκληρώθηκε μέσα σε φορτισμένο κλίμα η «Μαραθώνια» κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο εν διαστάσει σύζυγός της ξέσπασε σε κλάματα και έκλεισε την επί τρεις ημέρες κατάθεσή του λέγοντας ενώπιον του δικαστηρίου πως στηρίζει την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης του.

Ο Δασκαλάκης στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου εξετάστηκε με βομβαρδισμό ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος υπερασπίζεται την 34χρονη κατηγορούμενη. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Κούγιας είπε στον μάρτυρα «Σας έχουν δασκαλέψει κ. Δασκαλάκη» με τον ίδιο να αρνείται εκνευρισμένος ότι έχει «δασκαλευτεί».

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αντέδρασε στο δικαστήριο όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της απαντούσε στον Αλέξη Κούγια ότι δεν θυμάται κάποια συγκεκριμένα συμβάντα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μάλιστα, μονολογούσε στην αίθουσα του δικαστηρίου, «δώστε του χάπια να θυμηθεί».

Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Είναι ένας διαλυμένος άνθρωπος»
Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στον ΑΝΤ1 για την στάση του πελάτη του και τα όσα έγιναν στο δικαστήριο.

«Μπορώ να σας πω ότι κάποιος που έχει πλήρη άποψη των περιστατικών με τη σειρά που έγιναν, βάσει δικογραφίας, το τι πίεση έχει δεχθεί ο κ. Δασκαλάκης, η απώλεια των τριών τέκνων του, η σύλληψη της συζύγου του και όλο αυτό το φορτίο που κουβαλάει τον έκαναν να λυγίσει για πρώτη φορά σε κοινή θέα, είναι ένας διαλυμένος άνθρωπος, παρόλο που έχει επιχειρηθεί σε ένα μεγάλο διάστημα να δημιουργηθεί μία εντύπωση για το αντίθετο και είναι πάρα πολύ διαλυμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Σχετικά με τη μήνυση που φέρεται να έχει ασκήσει ο Αλέξης Κούγιας κατά του πατέρα των τριών παιδιών ότι όλα όσα έχει καταθέσει είναι ψευδή ο συνήγορός του ανέφερε: «Αν πράγματι έχει αυτήν την πρόθεση, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Η κατηγορούμενη έχει την τύχη να έχει έναν πολύ μαχητικό δικηγόρο και εμείς θα απαντήσουμε αναλόγως».

Επιπλέον ο δικηγόρος του κ. Γεωργακόπουλος όσον αφορά την κατάθεση του Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου και τον σχολιασμό «εμμονική» εξήγησε: «Τα περιστατικά, τα οποία ήταν γνωστό από την προσωπική του ζωή, από τη στιγμή της σύλληψης της κατηγορουμένης και μετά είχε μπει σε μία διαδικασία να επαναξιολογήσει πάρα πολλά πράγματα από την κοινή τους ζωή αφενός και αφετέρου έχουν έρθει σε γνώση του πράγματα, τα οποία δεν ήξερε κατά την κοινή τους ζωή πρώτον. Ακόμη και χθες ήρθαν σε γνώση του μήνυμα της κατηγορουμένης με τη φίλη της και σε συνδυαστικά με μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κατηγορουμένη με την αδερφή της, τα οποία είναι στη δικογραφία, αναφέρουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή και τον έκαναν να επαναξιολογήσει πολλά πράγματα»

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares