Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου – Αγανάκτησε ο καινούργιος ιδιοκτήτης του σπιτιού της – «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω την πίεση»

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατάλαβε πολύ γρήγορα πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν η σωστή.

Πριν από κάποιους μήνες, το πατρικό της Ρούλας Πισπιρίγκου, αγοράστηκε από νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος μάλιστα έκανε ανακαίνιση στο οίκημα.

Μπορεί ο κ. Χάρης Μάρκουλης να έδωσε χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει και να φτιάξει το σπίτι, όπως ανέφερε όμως στην κάμερα του Mega, το έχει μετανιώσει και θέλει να το εγκαταλέιψει.

«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας», λέει ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Μπιζανίου.

Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν αντέχει την πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, ενώ όπως είπε όλα αυτά τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή.

«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι».

Ο νέος ιδιοκτήτης λέει ότι πλήρωσε 33.000 € για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται και ένα από τα δωμάτια που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια αφού υπήρχαν παντού κουκλάκια.

«Το δωμάτιο αυτό είναι μάλλον, απ’ ότι βλέπω των κοριτσιών» είπε ο νέος ιδιοκτήτης και αποκάλυψε ότι βρήκε και ένα ξεχασμένο ημερολόγιο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

newsbomb.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares