Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος ΑΝ-12 τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του (βίντεο)

Η πυρκαγιά στο An-12 είναι δύσκολο να σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ένα ρωσικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος An-12 έπιασε φωτιά όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Tolmachevo στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ της νοτιoκεντρικής Ρωσίας.

Το περιστατικό που συνέβη σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2022, έρχεται να ακολουθήσει μια σειρά από πυρκαγιές που ξεσπούν τις τελευταίες μέρες σε διάφορα μέρη της Ρωσίας, από εμπορικά κέντρα μέχρι και διυλιστήρια πετρελαίου.

Η πυρκαγιά στο An-12 είναι δύσκολο να σχετίζεται με τον πόλεμο που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρνία, αφού η πόλη που συνέβη το περιστατικό βρίσκενται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα ουκρανικά σύνορα.

«Ένα αεροσκάφος An-12 της Irkut Corporation πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Tolmachevo λόγω της φωτιάς σε έναν από τους τέσσερις κινητήρες του. Το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο από το Ιρκούτσκ στη Μόσχα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Επιπλέον, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να δείχνει πώς άνδρες της υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης προσπαθούν να καταστείλουν τις φλόγες που βγαίνουν από τον κινητήρα του στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους.

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares