Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ρωσία: Συνάντηση Πούτιν με τον πρόεδρο της Κούβας στη Μόσχα

Ρωσία: Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σε δημοσιογράφους δήλωσε πως «Αναμένουμε την επίσκεψή του στη Μόσχα»

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κούβας Μιγκέλ Ντίας–Κανέλ πρόκειται να έχει ο Βλαντίμιρ Πούτιν την ερχόμενη εβδομάδα στην Μόσχα, σύμφωνα με το Κρεμλίνο αλλά και τον Κουβανό πρέσβη στη Ρωσία.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σε δημοσιογράφους δήλωσε πως «Αναμένουμε την επίσκεψή του στη Μόσχα».

Το πρακτορείο Ria Novosti είχε επικαλεσθεί νωρίτερα δήλωση του Κουβανού πρέσβη ότι η συνάντηση μεταξύ του Ντιάζ –Κανέλ και του Πούτιν έχει προγραμματισθεί.

«Οι επαφές μεταξύ των δύο ηγετών έχουν προετοιμασθεί. Αυτή θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Η Κούβα είναι ένας σημαντικός εταίρος, υπάρχουν πολλά θέματα προς συζήτηση», είπε ο Πεσκόφ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κουβανού προέδρου θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα και τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου αφιερωμένου στον Φιντέλ Κάστρο, τελευταίο επαναστάτη ηγέτη της Κούβας.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares