Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ρόντμαν για επεισόδια μετά τη δολοφονία Φλόιντ: Σταματήστε τις λεηλασίες, δεν είμαστε γαμ@@@να ζώα…(BINTEO)

«Έκρηξη» και νουθεσίες του Ντένις Ρόντμαν για όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία Φλόιντ…

Προβληματισμένος και εξοργισμένος από όσα παρακολουθεί μετά τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ εμφανίστηκε ο Ντένις Ρόντμαν ζητώντας με ανάρτησή του στο Instagram να σταματήσουν οι λεηλασίες.

«Καταλάβετέ το, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Είμαστε άνθρωποι, όχι γαμ@@@να ζώα. Είμαστε άνθρωποι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/tv/CA3sUAMgjjf/?utm_source=ig_embed

Στην ανάρτησή του ο Ρόντμαν αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Αμερική, σε ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη στιγμή, με το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Είναι μια άσχημη κατάσταση και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι μια νέα γενιά. Άνθρωποι της ηλικίας μου ξέρουν πως θα γίνουν κάποια πράγματα. Ο κόσμος κάνει λεηλασίες, βάζει φωτιές, καταστρέφει σπίτια κι επιχειρήσεις και τώρα με αυτό το περιστατικό κάποιος πρέπει να βγει και να πει: Ε παιδιά, γιατί λεηλατούμε; Γιατί κλέβουμε; Γιατί δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα;

Είναι ήδη μια άσχημη κατάσταση. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε, κάντε το με το σωστό τρόπο. Δεν χρειάζεται να καίτε πράγματα και να κλέβετε. Έχουμε ήδη αρκετά θέματα με αυτό τον ιό. Αυτό που συμβαίνει τώρα, επιβαρύνει την κατάσταση. Κλείνουν μαγαζιά, επειδή ο κόσμος λεηλατεί.

Γιατί; Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί πληγώνουμε ο ένας τον άλλον ξανά; Γιατί δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον; Γιατί δεν κρατιόμαστε χέρι – χέρι; Μπορούμε να βοηθήσουμε, ειδικά τη νέα γενιά. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα τώρα και αυτή είναι μια άσχημη στιγμή, αλλά πρέπει να ενωθούμε και να βοηθήσουμε να περάσουμε αυτή την κατάσταση.

Σας παρακαλώ, καταλάβετέ το, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Είμαστε άνθρωποι, όχι γαμ@#$να ζώα. Είμαστε άνθρωποι».

 

protothema.gr

Shares