Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024

Ρονάλντο για Κριστιάνο junior: «Δεν τον πιέζω να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά με εκνευρίζει που πίνει αναψυκτικά»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον γιο του, Κριστιάνο junior, τις… κακές συνήθειές του και το ότι δεν θα τον πιέσει να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά θέλει να τον δει να γίνεται ο κορυφαίος σε οποιοδήποτε επάγγελμα ακολουθήσει…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο junior είδε από κοντά τον σούπερ μπαμπά του να βραβεύεται ως ο Παίκτης του Αιώνα στα «Globe Soccer Awards», αλλά για να φτάσει το επίπεδό του πρέπει να κόψει τις… ατασθαλίες.

Πριν από τη βράβευση στο Ντουμπάι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλευρό των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Ίκερ Κασίγιας, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο γιος του να φτάσει τα δικά του επίπεδα ως ποδοσφαιριστής και παραδέχθηκε ότι τον εκνευρίζει να τον βλέπει να πίνει κόκα-κόλα και να τρώει τσιπς!

Παράλληλα, βέβαια, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον πιέσει να ακολουθήσει τα χνάρια του (αν και θα του άρεσε) και τον παρότρυνε να γίνει απλά ο… κορυφαίος στον κόσμο σε όποιο επάγγελμα/ασχολία επιλέξει. Κλασική νοοτροπία «CR7».

«Θα δούμε αν θα γίνει τεράστιος ποδοσφαιριστής. Κάποιες φορές πίνει κόκα-κόλα, τρώει τσιπς και με εκνευρίζει, το ξέρει. Του λέω να βάλει τα πόδια του σε παγωμένο νερό για αποθεραπεία μετά από τρέξιμο στον διάδρομο και μου λέει ‘’μπαμπά, κρυώνω τόσο πολύ’’. Δεν πειράζει, είναι 10 χρονών. Πάντα του λέω ότι απαιτείται δουλειά και αφοσίωση για να πετύχεις. Δεν θα τον πιέσω να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά θα μου άρεσε. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ο κορυφαίος στο δικό του πεδίο, είτε είναι ποδόσφαιρο είτε ιατρική».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares