Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022

Ρόδος: «Κινούμενη βόμβα» η 45χρονη, λέει ο δικηγόρος της

«Ήταν κινούμενη βόμβα» είπε ο δικηγόρος της 45χρονης οικιακή βοηθού που σκότωσε την ηλικιωμένη στη Ρόδο και ομολόγησε πως έχει διαπράξει άλλους τρεις φόνους

«Ταραγμένη γυναίκα» χαρακτήρισε τη 45χρονη οικιακή βοηθό, που κατηγορείται για τη δολοφονία 75χρονης ηλικιωμένης στη Ρόδο, ο δικηγόρος της Στέλιος Αλεξανδρής.

«Κανείς δεν μπορεί να βρει λογική αιτία στην πράξη της», δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μεταφέροντας ότι στον ίδιο ισχυρίστηκε πως οδηγήθηκε από τη λύπη της για τα όσα περνούσε η ηλικιωμένη, λόγω της βεβαρημένης υγείας της.

Ο κ. Αλεξανδρής αποκάλυψε ότι προ 20ετίας η γυναίκα είχε εγκλειστεί σε ίδρυμα, όταν επιχείρησε να σκοτώσει το παιδί της, γεγονός που καταδεικνύει την ψυχολογική της κατάσταση. «Ήταν κινούμενη βόμβα» είπε, αφήνοντας αιχμές για τον έλεγχο της 45χρονης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σ’ ότι αφορά στην ομολογία της για τρεις ακόμα δολοφονίες, ο δικηγόρος παρέπεμψε στις έρευνες της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι εναντίον της 45χρονης έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία και σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να απολογηθεί.

πληροφορίες newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares