Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ροδόπη: Μήνυση κατοίκου για την κουρελιασμένη Ελληνική σημαία σε σχολείο στην Άμφια Ροδόπης….


Ροδόπη:Κραυγή αγωνίας από ακροάτρια με καταγωγή από τα Άμφια Ροδόπης η οποία μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη στον Focus fm 103.6 δηλώνει απογοητευμένη με την εικόνα της κουρελιασμένης ελληνικής σημαίας στο σχολείο του οικισμού της και προέβη σε καταγγελία λόγω αυτού.

Ντροπιαστικές εικόνες παραμονή της Εθνικού επετείου 28η Οκτωβρίου προκαλεί αντιδράσεις .Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο της  Άμφιας Ροδόπης.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια:
«Δεν μπορεί παραμονή της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, αντί να ανεμίζουν οι σημαίες, να υπάρχουν κουρελιασμένες. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να γίνει η αλλαγή. Αντί αυτού κανείς δεν έδωσε σημασία και το θεωρώ ντροπιαστικό για αυτό θα προβώ και σε καταγγελία»

 

 

 

 

Η Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις καθώς σήμερα με δημοσίευση στο ΦΕΚ ανακοινώθηκε η αναστολή παρελάσεων της 28η Οκτωβρίου 

Αποφάσισαν αναστολή παρελάσεων λόγω του κορωνοϊου και απειλούν με έως και 2 χρόνια ποινή φυλάκισης όποιον δεν την τηρήσει

Μετά τον μη εορτασμό του Πάσχα και του 15 Αύγουστο σειρά έχει η 28η Οκτωβρίου με την κυβέρνηση να παίρνει αυστηρά μέτρα  προκαλώντας αντιδράσεις. Η Κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου  με κύμα αντιδράσεων να διαμαρτύρεται .Ωστόσο το  παράλογο  είναι ότι θα επιβάλλεται και ποινή φυλάκισης σε οποίον δεν την τηρεί και θα τιμωρείται και με ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνια.

Η απόφαση αναφέρει «Την αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τις ποινές που επικαλείται η απόφαση προβλέπει ότι «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

Παρελάσεις 28η Οκτωβρίου: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ -Αναστέλλουν τις παρελάσεις με ΦΕΚ και απειλούν έως και με 2 χρόνια φυλάκιση σε όποιον δεν την τηρήσει....

Παρελάσεις 28η Οκτωβρίου: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ -Αναστέλλουν τις παρελάσεις με ΦΕΚ και απειλούν έως και με 2 χρόνια φυλάκιση σε όποιον δεν την τηρήσει....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ 

 

Shares