Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: «Ο Όλυμπος Έπεσε»

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ξετρελάθηκε με την ταινία δράσης «Ο Όλυμπος Έπεσε», του 2013 και θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την ταινία στον πρωταγωνιστή της, Τζέραρντ Μπάτλερ. «Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες ταινίες», είπε.

«Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μου έγραψε το ωραιότερο email αφού είδε την ταινία, “Ο Όλυμπος έπεσε”», είπε πρόσφατα ο Τζέραρντ Μπάτλερ στο Uproxx.

«Έγραψε: “Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες ταινίες”. Αυτές είναι οι ταινίες, όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη ως παιδί, για τις οποίες οι άνθρωποι φώναζαν προς την οθόνη και πετούσαν πράγματα και έλεγαν: “Όχι!” και χειροκροτούσαν και επευφημούσαν… Είναι διασκεδαστικές. Υπάρχουν λόγοι που επιβίωσαν. Υπάρχουν λόγοι που το κοινό βγαίνει έξω. Είναι όπως το λες, είναι μια αναδρομή στις ταινίες της δεκαετίας του 1990 όπου λες “Έλα τώρα!”».

Ο Μπάτλερ είπε ότι η τελευταία του ταινίας δράστης, το «Plane», έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το franchise «Has Fallen» που αγαπά τόσο πολύ ο Ντάουνι Τζούνιορ. Στο «Plane», ο Μπάτλερ πρωταγωνιστεί ως πιλότος που πρέπει να προστατεύσει τους επιβάτες του όταν το αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας βλάβης σε μια απομακρυσμένη περιοχή στις Φιλιππίνες που κυβερνάται από παραστρατιωτικούς.

«Η ταινία έχει πολλά στοιχεία μέσα της. Είναι ένα δράμα, είναι μια ταινία δράσης, υπάρχουν στοιχεία επιβίωσης, είναι μια ταινία καταστροφής» είπε ο Μπάτλερ.

 

newsit.gr

Shares