Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Ρόμπερτ Κένεντι για πιθανή ένταξη Ουκρανίας σε ΝΑΤΟ: Απειλή για Γ’ΠΠ

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θεωρεί ότι μια πιθανή ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι μια περιττή πρόκληση.

«Ο κ. Κένεντι είναι αντίθετος με την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ», είπε η ομάδα Τύπου του.

«Είναι μια περιττή πρόκληση και μια πύλη για άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία και πιθανώς πυρηνική σύγκρουση.

Πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε την αποκλιμάκωση αμέσως τώρα, με στόχο μια ειρήνη μέσω διαπραγματεύσεων που σέβεται την ασφάλεια, την κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των μερών».

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι η Ουκρανία έχει να ολοκληρώσει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις προτού προσκληθεί στη συμμαχία, αλλά οι εταίροι της G7 δεσμεύτηκαν να παράσχουν στο Κίεβο μακροπρόθεσμες εγγυήσεις ασφαλείας.

Μάλιστα είχε πει και περισσότερα γι’ αυτό το θέμα και σε συνέντευξή του.

Ενώ είχε συμφωνηθεί αρχικά από την Δύση με τη Ρωσία να μην μετακινηθεί “ούτε μια ίντσα” το ΝΑΤΟ προς την Ανατολή, αν και μια τέτοια συμφωνία ήταν άτυπη, φέρεται να παραβιάστηκε, πλέον με τις σκοτεινές κινήσεις διεθνοπολιτικής σκακιέρας των δυτικών στις υποθέσεις της Ουκρανίας.

@konstantinosdj

Και αυτή είναι η πραγματική Αλήθεια για το τι έχει γίνει τι σκοπεύει να γίνει και πως φτάσαμε εδώ όλα τα άλλα που σας λένε Είναι προπαγάνδας της Αμερικής και των πιονιών τους μέσα ακόμα και στο ελληνικό κράτος και στα μέσα μαζικής ενημέρωσηςεελλαδα🇬🇷οουκρανιαρρωσιαννατοnnator#russiauukraineuusappropagandawward#donaldtrump

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos

Shares