Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ριφιφί σε τράπεζα του Ψυχικού: «Έχασα το έδαφος από τα πόδια μου», λέει θύμα της κλοπής των θυρίδων

Τη στιγμή που ανοίχθηκε η θυρίδα στην τράπεζα και είδε κοσμήματα και χρήματά της να έχουν κάνει «φτερά» περιγράφει ένα από τα θύματα της κλοπής σε τράπεζα στο Ψυχικό…

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η πρώτη γυναίκα που αντιλήφθηκε το ριφιφί στις θυρίδες μιλά για το σοκ που βίωσε, βλέποντας να έχουν κλαπεί αντικείμενα μεγάλης αξίας από την θυρίδα της. «Oταν την άνοιξα και έλειπαν όλα μου τα χρήματα και κοσμήματα, έχασα το έδαφος από τα πόδια μου. Στην αρχή στην τράπεζα δεν με πίστεψαν γι’ αυτό που είχε συμβεί και με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αμέσως το κατήγγειλα στην αστυνομία και υπέβαλα μήνυση. Μάλιστα ο κλειδαράς που ήρθε στην τράπεζα είπε ότι έχει παραβιαστεί η κλειδαριά», αναφέρει το ένα από τα θύμα της κλοπής.

«Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία είναι αναντικατάστατα»

«Δυστυχώς μετά από κάποιες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί και άλλες θυρίδες και είχε εξαφανιστεί το περιεχόμενό τους. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος. Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία ήταν δώρα από τον πατέρα μου και τον άντρα μου, τα οποία είναι αναντικατάστατα», προσθέτει.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του θύματος της κλοπής, τονίζει: «Δύο τα κλειδιά, μία η γλώσσα και φαινόταν παραβιασμένη η γλώσσα της θυρίδας. Οι περισσότεροι των υπαλλήλων ένιωθαν σαστισμένοι. Δεν νομίζω ότι κάποιος τυχαία θα πήγαινε να χτυπήσει τέσσερις θυρίδες που υπήρχαν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Νομίζω ότι κάποια πληροφόρηση θα την είχαν».

Ο φάκελος για το ριφιφί στην τράπεζα του Ψυχικού λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης έχει περάσει στο ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares