Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ “Πώς να κλέβεις βενζίνη από σταθμευμένο ΙΧ”!!!!!

Το επιτελικό κράτος των αρίστων ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Το γνωστό και μη εξαιρετέο ρεπορτάζ …εκπαίδευσης για το πως γίνεται η κλοπή καυσίμου από αυτοκίνητο, όπως ήταν φυσικό άφησε ενεούς και τους νοήμονες ανθρώπους εκτός συνόρων.

Ο παγκοσμίου φήμης, λοιπόν, ενημερωτικός κολοσσός “The Guardian” προέβη στη χρήση της κοινής λογικής, η οποία αποτελεί επαπειλούμενο είδος εντός των τειχών της ερτ και των εκλεκτών του Μητσοτάκη

Ιδού ένα απόσπασμα:

“Η κρατική τηλεόραση της Ελλάδας έχει προκαλέσει επικρίσεις για ένα τμήμα που έδειχνε στους θεατές πώς να βγάζουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα καθώς οι τιμές των καυσίμων εκτινάσσονται στα ύψη.

«Δεν είναι κάτι τρομερά περίπλοκο… δεν χρειάζεται καν ειδικό σωλήνα, ακόμα και λάστιχο για μπαλκόνια θα το κάνει», είπε ο ρεπόρτερ του σταθμού Κώστας Στάμου κατά την πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή της ΕΡΤ Συνθέσεις.

Αφού επιδείξει τη μέθοδο, ένας επισκευαστής αυτοκινήτων επισημαίνει πού μπορεί να τρυπηθεί η δεξαμενή καυσίμου ενός αυτοκινήτου για να κλέψει το περιεχόμενο.

«Είστε καλά παιδιά; Να δίνεις συμβουλές στους ανθρώπους για την κλοπή βενζίνης;» σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter. Ένας άλλος αστειεύτηκε: «Μετά το tutorial για δύο τρόπους για να κλέβεις εύκολα βενζίνη, η ΕΡΤ ετοιμάζει τώρα νέους τρόπους για το πώς να ανοίγεις κλειδαριές και να κλέβεις πορτοφόλια».”

Εδώ ολόκληρο το άρθρο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares