Σάββατο , 24 Αύγουστος 2019
Τελευταία Νέα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ για την Αλβανία: «Η ΜΑΦΙΑ βρίσκεται μέσα στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Rai3 στην Αλβανία, όπου ενέπλεξε την αλβανική μαφία με ανθρώπους από την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο. 

Η αλβανική μαφία και ο τρόπος δημιουργίας των εσόδων της έχουν τραβήξει την προσοχή των ιταλικών μέσων ενημέρωσης.
Η τηλεόραση Rai3 κάνει έρευνα στα Τίρανα, για πως ξεπλένονται τα χρήματα και που πηγαίνουν.

Η Αλβανίδα δημοσιογράφος Κλοντιάνα Λάλα, η οποία μίλησε στο ιταλικό ρεπορτάζ, ανέφερε ότι η Αλβανία βρίσκεται σε μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει μόνο συνεργασία μέρους των πολιτικών με εγκληματίες, αλλά σήμερα, σύμφωνα με την ίδια, η μαφία έχει μπει στο κοινοβούλιο.

«Δεν είναι νέα είδηση η συνεργασία μεταξύ των πολιτικών και των εγκληματικών ομάδων. Αλλά, τώρα έχουμε έρθει σε εκείνο το σημείο, όπου η μαφία έχει μπει στο Κοινοβούλιο», είπε μεταξύ άλλων η Κλοντιάνα Λάλα.

ALBANIA, DENUNCIA INFILTRAZIONI MAFIOSE. CRONISTA MINACCIATA DI MORTE

Infiltrazioni mafiose in Albania, soprattutto nell'edilizia. Un rischio denunciato in tv da una cronista, che ha già subito minacce di morte.Il servizio degli inviati Pier Damiani D'Agata e Claudio Rubino per il Tg3 delle 19 del 7 febbraio 2019

Gepostet von Tg3 am Donnerstag, 7. Februar 2019

Μάλιστα τονίζει ότι συγκεκριμένα ο τομέας των κατασκευών εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για τη νομιμοποίηση των εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, όπως ισχυρίζεται. Η δημοσιογράφος τώρα δέχεται απειλές από τις εγκληματικές ομάδες, αλλά λέει ότι δεν φοβάται γιατί λέει την αλήθεια.
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares