Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024

Ρέντης: Το λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες είχε συντηρηθεί και είχε περάσει χωρίς πρόβλημα

Το λεωφορείο που πήρε φωτιά και έγινε παρανάλωμα του πυρός στου Ρέντη σήμερα (13.9.2023) το πρωί είχε συντηρηθεί πλήρως και μάλιστα σύμφωνα με την ΟΣΥ είχε περάσει κανονικά την νυχτερινή επιθεώρηση πριν βγει στο δρόμο.

Η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε λόγω βλάβης στον κινητήρα σύμφωνα με την ΟΣΥ. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 914 (Ομόνοια- Παλιά Κοκκινιά) και «λαμπάδιασε» στην περιοχή του Ρέντη.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΣΥ επισημαίνει πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν άμεσα και με ασφάλεια και τονίζει πως το εν λόγω όχημα έχει συντηρηθεί πλήρως.

Επίσης τόνιζε ότι πέρασε χωρίς πρόβλημα την προγραμματισμένη νυχτερινή επιθεώρηση.

Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, ενώ βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

 

«Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι, στις 12:18, στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή διερεύνησης των αιτιών της φωτιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το εν λόγω όχημα έχει συντηρηθεί πλήρως και πέρασε χωρίς πρόβλημα την προγραμματισμένη νυχτερινή επιθεώρηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΟΣΥ .

 

Shares