Κυριακή , 26 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Ρεμί Γκεγιάρ και Ζιντεντίν Ζιντάν πλήρωσαν το πρόστιμο ενός άστεγου που «δεν φορούσε μάσκα»

Στην φιλανθρωπική κίνηση του Γάλλου κωμικού-φαρσέρ για την κάλυψη ενός προστίμου ύψους 645€ που επιβλήθηκε σε άστεγο συμμετείχε και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης…

Ο Γκεγιάρ, ο οποίος έχει κάνει γνωστό το όνομά του με πολύ διάσημες φάρσες στην Γαλλία, είναι κάτοικος Μονπελιέ και πριν από λίγο καιρό έμαθε για την περιπέτεια του άστεγου Άλεξ μέσω του τοπικού Μέσου Ενημέρωσης, Midi-Libre, το οποίο έφερε στην επιφάνεια την δυσάρεστη περιπέτεια του 19χρονου.

Συγκεκριμένα ο Άλεξ, ο οποίος ζει στον δρόμο εδώ και τέσσερα χρόνια, είχε καταγγείλει πως του επιβλήθηκαν τρία διαφορετικά πρόστιμα για μη ορθή χρήση μάσκας στις συνολικά επτά φορές που του έγινε έλεγχος. «Συμπεριφέρομαι όπως πρέπει και φοράω πάντα την μάσκα μου. Αλλά 2-3 φορές δεν την φορούσα σωστά και με ενόχλησε που μου ασκήσαν λεκτική βία. Είναι πολύ δύσκολο να φοράς την μάσκα για οκτώ ώρες. Με έχει κουράσει το θέμα. Δεν μιλάω για όλους τους άστεγους, αλλά νιώθω ότι με προσβάλουν», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Συνολικά, το χρέος από τα πρόστιμα ανήλθε στα 650€ , τα οποία ο Γκεγιάρ αποφάσισε να μαζέψει μπροστά στο δικαστήριο του Μονπελιέ. Και κάπως έτσι έγινε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με την διαφορά του ποσού να καλύπτεται από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος διάβασε την είδηση και κάλεσε στο κινητό τον Γκεγιάρ. «Δέχθηκα μια κλήση του Ζιντάν, ο οποίος με ρώτησε πόσα λεφτά μας έλειπαν. Έλειπαν 100 και τα συμπλήρωσε. Είναι εκπληκτικό ότι κινητοποιήθηκε ο Ζιζού», σχολίασε μετά το τέλος της πράξης του ο Γκεγιάρ, που συμπλήρωσε:

«Κυρίως φροντίζω ζώα, αλλά έπρεπε να γίνει. Μην το ξανά κάνετε, γιατί θα το ξανά κάνω κι εγώ. Δεν πρόκειται να δώσω λύση στο συνολικό πρόβλημα, αλλά η πρώτη λύση είναι να μην τους καταδίδουμε».

ΠΗΓΗ

Shares