Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

Ρεκόρ στη χρήση του Twitter – Ο Έλον Μασκ ανοίγει «γραμμή παραπόνων»

«Ο διαδικτυακός χειριστής τη γραμμής παραπόνων είναι ενεργός»

O Έλον Μασκ ανάρτησε στο Twitter πως πλέον είναι ενεργός και δέχεται «παράπονα» των χρηστών σε ένα συγκεκριμένο thread, που άνοιξε.

Σε ένα από τα νεότερα tweets του σήμερα, ο νέος επικεφαλής του Twitter, Έλον Μασκ, αναφέρει το εξής: «Ο διαδικτυακός χειριστής τη γραμμής παραπόνων είναι ενεργός! Παρακαλούμε αναφέρετε τα παράπονά σας παρακάτω».

O δισεκατομμυριούχος, που τις τελευταίες ημέρες έχει πουλήσει μετοχές της Tesla αξίας σχεδόν 4 δισ. δολαρίων, προέβη σε μια ειδική ανάρτηση για την οποία είχε μιλήσει και στο παρελθόν και έχει να κάνει με τα σχόλια των χρηστών για το Twitter.

Συγκεκριμένα, πριν μία εβδομάδα περίπου είχε αλλάξει το «αρχηγός Twitter-ας» που είχε στο bio του λογαριασμού του σε «Χειριστής Γραμμής Παραπόνων του Twitter», σχολιάζοντας εμμέσως την κατάσταση με τους εξοργισμένους χρήστες, έπειτα από την ανακοίνωση για τη χρέωση των 8 δολαρίων για το σήμα διαπίστευσης («blue tick») του Twitter.

Σήμερα, έκανε μια ειδική ανάρτηση επί του θέματος, όπου οι χρήστες αναρτούν στα σχόλια τα προβλήματα που έχουν με την υπηρεσία. Ο ένας λέει «θα ήθελα ένα “χέρι επιβεβαίωσης” (thumbs up) αντί για καρδιά». Άλλος αναφέρει ότι το timeline του έχει γεμίσει με tweets του ίδιου του Μασκ, ενώ πολλοί είναι αυτοί που τον ρωτούν για την Tesla και αν τελικά πουλάει την εταιρεία. Φυσικά, οι περισσότεροι κάνουν χιούμορ ή απλά δείχνουν την αγανάκτηση και τον εξοργισμό τους.

Ρεκόρ χρήσης στο Twitter
Χθες, ο Μασκ έκανε μια άλλη ανάρτηση, όπου φάνηκε ενθουσιασμένος, δηλώνοντας πως σημειώθηκε νέο ρεκόρ χρήσης (όχι αριθμού χρηστών) της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα είπε: «Η χρήση του Twitter σημείωσε νέο ρεκόρ όλων των εποχών. Ελπίζω να μην λιώσουν οι σέρβερ!».

Το σχόλιο αυτό ήρθε έπειτα από τις δηλώσεις του στις 07/11 που παρότρυνε τους χρήστες να ψηφίσουν υπέρ των Ρεπουμπλικανών, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε «να τα μπαλώσει».

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares