Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Το «όχι» του Διαμαντίδη στον Πιτίνο…

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απέρριψε την πρόταση του Ρικ Πιτίνο να βρίσκεται στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δέχθηκε πρόταση από τον Ρικ Πιτίνο, για να βρίσκεται στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στη σειρά με τη Ρεάλ. Ο εμβληματικός ηγέτης του «τριφυλλιού», ο οποίος συναντήθηκε με τον Αμερικανό τεχνικό στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, εξηγώντας τους λόγους της απόφασης του.

«Ναι, όντως μου πρότεινε να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και τον ευχαρίστησα για αυτή την τιμητική πρόσκληση, αλλά αρνήθηκα για δύο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχω κάποια ιδιότητα στον Παναθηναϊκό και κάτι τέτοιο θα φαινόταν περίεργο και παράταιρο.

Για το δεύτερο λόγο, του είπα ότι δε θέλω να πέσουν πάνω μου οι προβολείς της δημοσιότητας και να καπελώσω την προσπάθεια και την προσωπικότητα των παικτών που αγωνίζονται τώρα. Αυτό θα ήταν πολύ άδικο για την ομάδα και την προσπάθεια της», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Διαμαντίδη στην εφημερίδα «Τα Νέα».

 

Shares