Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Ραντεβού με την οικογένεια του Μπέλινγκχαμ στο Λονδίνο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ραντεβού με την οικογένεια του Μπέλινγκχαμ στο Λονδίνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είχε “συνάντηση στο Λονδίνο” με την “οικογένεια” του Τζουντ Μπέλινγκχαμ ενόψει του αγώνα της Τσέλσι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τρίτη.


Η κούρσα για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ κορυφώνεται ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι κυνηγούν τον νεαρό μέσο.

Η θητεία του 19χρονου στην Ντόρτμουντ έχει εξελιχθεί εξαιρετικά, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα έχει γίνει αρχηγός της γερμανικής ομάδας σε αρκετές περιπτώσεις φέτος.

Πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του και φαίνεται πιθανό να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι. Τουλάχιστον θα αποκομίσουν ένα τεράστιο κέρδος από τον Μπέλινγκχαμ, ο οποίος θα μπορούσε να πωληθεί μέχρι και 130 εκατομμύρια λίρες, με το συμβόλαιό του να μην λήγει μέχρι το 2025.

Η Λίβερπουλ θεωρείται τους τελευταίους μήνες ο επικρατέστερος υποψήφιος για την απόκτηση του Μπέλινγκχαμ, ακόμα και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος.

Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν το βάζει κάτω, με το Foot Mercato να αναφέρει ότι έχει γίνει “συνάντηση κορυφής” μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της οικογένειας του Μπέλινγκχαμ.

Ο διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης Τζούνι Καλαφάτ “συναντήθηκε ξανά με τον πατέρα του Άγγλου μεσοεπιθετικού της Ντόρτμουντ”.

Η συνάντηση έγινε “στο ξενοδοχείο Chelsea Harbor στο Λονδίνο” ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Ντόρτμουντ για τους “16” του Champions League με την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Πρόθεση του Καλαφάτ σε αυτή τη συνάντηση είναι να “παρουσιάσει το σχέδιο της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Άγγλο πλέι μέικερ”. Αυτή η νέα “επίθεση” λέγεται ότι “έχει νόημα”, καθώς οι Ισπανοί γίγαντες φέρονται να έχουν ενημερωθεί ότι ο Λούκα Μόντριτς θα αποχωρήσει όταν λήξει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι.

Το μέλλον του Τόνι Κρόος είναι επίσης αβέβαιο, οπότε ο Μπέλινγκχαμ θα μπορούσε ενδεχομένως να σχηματίσει μια νέα τριάδα στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Εντουάρντο Καμαβίνγκα και Ορελιέν Τσουαμενί.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται το νέο φαβορί για την απόκτηση του Μπέλινγκχαμ, αλλά το παρατεταμένο ενδιαφέρον της θα προβληματίσει αναμφίβολα τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να αποκτήσει τουλάχιστον έναν μέσο αυτό το καλοκαίρι και ο Μπέλινγκχαμ είναι ο στόχος πρώτης προτεραιότητας.

Μιλώντας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, ενθάρρυνε τον Μπέλινγκχαμ να παραμείνει στον σύλλογο και μετά την φετινή σεζόν.

“Κοιτάξτε, με όλο το σεβασμό για τον Τζουντ και την απόδοσή του, απαντάμε σε αυτό το ερώτημα από τότε που ήρθε”, δήλωσε ο Τέρζιτς στους δημοσιογράφους.

“Επέλεξε να έρθει σε εμάς γιατί ξέρει ότι αυτό μπορεί να είναι το τέλειο βήμα για εκείνον και νομίζω ότι το έχουμε αποδείξει και με τους δύο τρόπους.

Μας βοηθάει πολύ, αλλά νομίζω ότι και εμείς ως σύλλογος σε αυτό το στάδιο βοηθάμε και τον ίδιο και την καριέρα του.

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ευτυχείς που είναι μέρος της ομάδας μας, είναι ένας από τους ηγέτες μας στην ηλικία των 19 ετών, πέρασε στην εθνική Αγγλίας ως παίκτης της BVB και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί πραγματικά”.

Πηγή: fosonline.gr

Shares