Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέες «βόμβες» Πέρεθ – «Ο Ρονάλντο είναι βλάκας και άρρωστος»

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς αναφέρεται ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ηχητικά ντοκουμέντα που διέρρευσαν. 

Οι αποκαλύψεις για την άποψη που φέρεται να έχει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, για αρκετούς «θρύλους« της ομάδας συνεχίζονται, αφού μετά τα όσα φοβερά καταγράφονται στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει για τους Ραούλ και Κασίγιας, σειρά πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα η «Confidencial» έφερε στο «φως» νέα ντοκουμέντα, αυτή τη φορά ηχητικά και από το 2012, για την άποψη που είχε ο πρόεδρος της «βασίλισσας» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και τον μάνατζέρ τους, Ζόρζε Μέντες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την εικόνα τους και τα χρήματα που έχαναν από τις τοποθετήσεις τους.

«Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως δεν ισχύει αυτό. Διαφορετικά, δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα», είναι τα λόγια που ακούγονται για τον Ρονάλντο από τα χείλη του Πέρεθ.
Στη συνέχει «πιάνει» τους Μέντες και Μουρίνιο λέγοντας: «Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και στον Μουρίνιο. Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους. Πόσω μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν… Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares