Κυριακή , 22 Μαΐου 2022

Ράπισμα στην Κυβέρνηση για τον ψεύτικο προϋπολογισμό – Αλήθειες από τον Κυριάκο Βελόπουλο

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή για την ψήφιση του Προυπολογισμού 2022.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που πλήττει τους Έλληνες ενώ στηλίτευσε την κακοδιαχείριση στο ζήτημα της υγειονομικής κρίσης

 

Την άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2022 ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν τις ειδήσεις για την πανδημία καθώς όπως υποστήριξε «τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι πλουτίζουν από την πανδημία».

Μιλώντας στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι. Να πάρετε την ψήφο του λαού αν το αξίζετε. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, τώρα εκλογές. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές». Σε άλλο σημείο υποστήριξε: «Κανάλια και δημοσιογράφοι πλουτίζουν από την πανδημία. Ζουν από την πανδημία γι αυτό ο κόσμος να μην τους πιστεύει. Τα κοράκια αυτά ζουν από την πανδημία, πρέπει να υπάρχει η πανδημία για να καλυφθεί η κυβερνητική αδυναμία».

Σε ό,τι αφορά στη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα υποστήριξε ότι «αν ήξερε ο πρωθυπουργός και το έκρυβε κάτι δεν πάει καλά. Συνεχίζει με ψέματα να ασκεί κυβερνητικό έργο» ενώ στη συνέχεια ανέφερε «το πρόβλημα δεν είναι οι πολλοί ασθενείς αλλά οι μη στελεχωμένες ΜΕΘ».

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares