Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΡΑΠΙΣΜΑ στην Κυβέρνηση από τον Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ – Μετατρέπετε την ΕΛΛΑΔΑ σε … ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…

ΡΑΠΙΣΜΑ στην Κυβέρνηση από τον Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ - Μετατρέπετε την ΕΛΛΑΔΑ σε ... ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ , ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ” ΔΡΑΣΗ ΜΚΟ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”

Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι μας χωρίζει ένα χαώδες κενό από το κόμμα σας.

ΡΑΠΙΣΜΑ στην Κυβέρνηση από τον Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ για το κράτος εν κράτει που λέγεται…. ΜΚΟ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 5. Juni 2020

Ρωτώ… ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ…. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΣ… ΘΕΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. Ο Κ.Βελόπουλος ελέγχει την κυβέρνηση…

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 5. Juni 2020

 

 

Στην οικονομία εσείς έχετε προχωρήσει σε εκποίηση του εθνικού πλούτου και αναφέρομαι στις ΔΕΚΟ (νερό, ρεύμα κλπ) τις οποίες πουλάτε. Αυτό όμως στην πραγματικότητα είναι ξεπούλημα. Έχουμε στην κυβέρνηση μια ΝΔ που εκποιεί κάθε τι που θα μπορούσε να αποφέρει κέρδος στη χώρα. Δεν ασκείτε οικονομική πολιτική αλλά διαχειριστική πολιτική γιατί ενεργείτε κατόπιν εντολών του εξωγενούς παράγοντα.

Πάμε στον πρωτογενή τομέα. Σήμερα που μιλάμε οι κτηνοτρόφοι, που υπέστησαν μεγάλο πλήγμα οικονομικό το Πάσχα λόγων των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Μα η αλιεία, η κτηνοτροφία και η γεωργία είναι οι πυλώνες στήριξης του κράτους. Και εσείς δεν κάνετε τίποτα για να τους διατηρήσετε.

Το έχω πει πολλές φορές εδώ και θα το πω άλλη μία. Ζητώ σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να πάρουμε αποφάσεις για τις κόκκινες γραμμές μας. Με αυτό είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν η κ. Γεννηματά, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Κουτσούμπας και ο κ. Βαρουφάκης. Ζητάμε την σύγκληση αυτή γιατί κατά τη άποψή μας παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι με τα 6 ναυτικά μίλια. Δεν κατοχυρώνετε 12 ναυτικά μίλια που είναι το ναυτικό μας δίκαιο και το κάνετε αυτό για να επιτρέψετε στην Τουρκία να κάνει γεώτρηση. Αυτό σημαίνει ότι είτε έχετε στήσει ένα παιχνίδι με την Τουρκία είτε έχετε κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Πάμε στους λαθρομετανάστες. Στις 4 Οκτωβρίου 2019 ο πρωθυπουργός είχε πει από το βήμα της βουλής ότι είναι υπερήφανος όταν πηγαίνει σε παρελάσεις και βλέπει την κοινωνία μας να έχει μετατραπεί σε πολυπολιτισμική.  Δεν ξέρω όμως πόσο υπερήφανος πρέπει να είναι  κάποιος όταν η κοινωνία του γίνεται πολυπολιτισμική με βίαιο τρόπο. Και στην Αμερική η κοινωνία είναι πολυπολιτισμική και βλέπετε τι γίνεται. Για να μην αναφερθώ στην έναρξη της μετατροπής της αμερικανικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, με αποτέλεσμα να χαθούν οι Ινδιάνοι ιθαγενείς. Εδώ μιλάμε για νατιβισμό. Δηλαδή για αγάπη προς το έθνος. Για ποιο λόγο πρέπει να το πολεμήσουμε, για ποιο λόγο πρέπει να έχετε προφίλ αντεθνικό και μη φιλελληνικό.

Την ίδια ημέρα ο πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να μπολιάσουμε την οικονομία μας που γερνάει με τους μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας. Μα όταν γερνά το ανθρώπινο δυναμικό σου και έχεις δημογραφικό πρόβλημα δίνει κίνητρα στους πολίτες για να γεννούν παιδιά. Εσείς αντί γι’ αυτό φέρνετε τους λαθρομετανάστες.

Την ίδια μέρα επίσης, ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι τάσσεται κατά της ανέγερσης φράχτη ή τείχους στα σύνορα και σήμερα επαίρεται ότι χτίζει φράχτη. Αλλά και αυτό λάθος το κάνετε αφού χρησιμοποιείτε κοτετσόσυρμα για τον φράχτη που φτιάχνεται. Επίσης, με τον φράχτη τώρα πια συμφωνεί και ο ΣΥΡΙΖΑ! Μα βέβαια. Γιατί δεν έχουμε άλλη λύση από το να θωρακίσουμε τα σύνορά μας.

Σε μία Ελλάδα που βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας στα οικονομικά, με Έλληνες να είναι άστεγοι, ή να μην μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους, ή να είναι αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της κατάσχεσης, εσείς πάτε και μοιράζετε δισεκατομμύρια σε ανθρώπους που ήρθαν εσχάτως στη χώρα μας. Και δεν λέω να μην τους δώσουμε χρήματα, να μην τους βοηθήσουμε, αλλά πείτε μου εσείς πόσο σοβαρό είναι όταν δεν έχεις να φας να ταΐζεις αυτούς που ήρθαν τώρα. Ναι. Να του δώσουμε, να του βοηθήσουμε αλλά ας βοηθήσουμε πρώτα τους  άστεγους Έλληνες, τους Έλληνες που δεν μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην.

Έχετε κάνει 72 δομές λαθρομεταναστών σε όλη τη χώρα. Δηλαδή έχετε στήσει 72 ισλαμοπόλεις. Πώς το κάνετε αυτό; Κάθε δομή είναι ισλαμική δομή. Δεν γνωρίζουμε ποιοι ζουν μέσα σε αυτές τις δομές. Δεν γνωρίζουμε αν είναι τζιχαντιστές, μέλη της ΜΙΤ, Τούρκοι πράκτορες.

Δύο έθνη υπάρχουν σε όλο τον κόσμο που είναι ίδια από καταβολής της ιστορίας: το Ισραήλ και η Ελλάδα. Και το μεν Ισραήλ φυλάττει Θερμοπύλες. Οι Ισραηλινοί φυλάσσουν την πατρίδα τους και το έθνος τους, εσείς όμως έρχεστε και βγάζετε τα μάτια των Ελλήνων. Και βέβαια στις επόμενες εκλογές δεν ξέρω αν οι ψηφοφόροι θα αναδείξουν κυβέρνηση στην Ελλάδα ή στο  Ελλαδιστάν.

Οι λαθρομετανάστες είναι άνθρωποι που εδώ και αρκετό καιρό απολαμβάνουν δωρεάν στέγαση, σίτιση, τηλέφωνο, ρεύμα, νερό, ίντερνετ κλπ. Και θα μου πείτε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν έλθει στη χώρα μας λιγότεροι μετανάστες. Μα το γεγονός ότι το μπαίνουν στη χώρα λιγότεροι δεν σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα. Έχετε φέρει στην ενδοχώρα 7.000 ανθρώπους δηλ. έχετε στήσει μία πόλη σαν την Άμφισσα. Αν θέλετε να λύσετε πραγματικά το πρόβλημα κλείστε τα σύνορα και κάντε pushback στη θάλασσα αν θέλετε να μην εισέρχεται κανένας. Αυτή την στιγμή 6.000 λαθρομετανάστες είναι ταυτοποιημένοι και άλλοι 16.000 αιτούνται ασύλου. Και εσείς με την πολιτική σας τους νομιμοποιείτε από την πίσω πόρτα, γιατί ενώ δεν τους χορηγήθηκε άσυλο τους δίνεται ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Για ποιο λόγο;

Πάμε στο θέμα της οικονομικής βοήθειας. Τον Απρίλιο, 10.000.000 ευρώ μοιράστηκαν σε λαθρομετανάστες μέσω του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, ενώ για την αλιεία, την κτηνοτροφία και τη γεωργία δεν δώσατε τίποτα.

Κάνετε λόγο για μια παροδική κατάσταση νομίζοντας κατά βάθος ότι θα αφομοιωθούν στην κοινωνία μας. Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν αφομοιώνονται. Στις ΗΠΑ βλέπετε τι γίνεται. Στην Γερμανία ή στην Βρετανία στα γκέτο των μουσουλμάνων δεν μπορεί να εισέλθει κανείς. Και εσείς προσλάβατε συμβασιούχους στα hotspots και τώρα ο κ. Μηταράκης λέει ότι θέλει να τους μονιμοποιήσει, όταν στα νοσοκομεία της χώρας μας δεν έχουν γίνει προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Οργανώνετε προγράμματα επιμόρφωσης για να τους κάνετε εργάτες γης, όταν δεν κάνετε τίποτα, δεν δίνετε δουλειά στους Έλληνες άνεργους. Προ ημερών, την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, βγάλατε εκτός δομών και ξενοδοχείων 11.000 λαθρομετανάστες, τους οποίους έως τότε χρηματοδοτούσατε κανονικά. Και τώρα του αφήνετε να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς στέγη και τροφή. Μα τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι χωρίς χρήματα. Δεν θα κλέψουν; Δεν θα διαπράξουν εγκλήματα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική είναι αυτή που έχετε. Είχαμε το φαινόμενο της ψώρας στην δομή της Μαλακάσας. Και δεν κάνετε κανέναν υγειονομικό έλεγχο.

Μίλησα σήμερα με τον περιφερειάρχη της Λέσβου και μου είπε ότι δεν διενεργούνται υγειονομικοί ούτε άλλοι έλεγχοι. Και βέβαια οι λαθρομετανάστες στήνουν καθημερινά πανηγύρεις και πουλούν ό,τι θέλουν. Και εσείς αυτό το λέτε σοβαρή πολιτική; Στο Κιλκίς συγγενής μου βρήκε σημείωμα από ΜΚΟ, η οποία του πρότεινε να ενοικιάσει το σπίτι που έχει σε λαθρομετανάστες. Μάλιστα του δίνουν και κάτι παραπάνω για ενοίκιο! Υπάρχει στη Λέσβο ΜΚΟ που έχει διχοτομήσει το νησί. Παρουσιάζει τη Λέσβο να έχει ένα τμήμα ελληνικό και ένα μη ελληνικό. Υπάρχουν βίντεο στο διαδίκτυο που δίνουν οδηγίες στους λαθρομετανάστες για το πώς να γκρεμίσουν έναν φράχτη και περάσουν στο ελληνικό έδαφος. ΜΚΟ στην Λέσβο γυρίζουν στημένα βίντεο και τα διακινούν στο διαδίκτυο, τα μεταδίδουν σε όλο τον κόσμο, τα οποία παρουσιάζουν τους «κακόμοιρους» που πνίγονται. Λυπάμαι που θα το πω αλλά είστε μια κρατική δομή τελειωμένη! Και σας ρωτώ: γιατί είναι απόρρητο το μητρώο των ΜΚΟ; Για ποιο λόγο; Εδώ και 11 μήνες ρωτάμε συνέχεια και δεν έχουμε πάρει καμμία απάντηση: Πόσες είναι οι ΜΚΟ που δρουν στην χώρα μας; Ποιες είναι οι συνέπειες για τις ΜΚΟ που υπάρχουν αλλά δεν έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο; Πόσοι φορολογικοί και οικονομικοί έλεγχοι έχουν γίνει στις ΜΚΟ; Έχουν συλληφθεί μέλη ΜΚΟ για παράνομες πράξεις που έχουν τελέσει; Πόσα χρήματα δόθηκαν στις ΜΚΟ από την ΕΕ και πόσα από τον κρατικό προϋπολογισμό; Και μην επαναλάβετε το παραμύθι ότι τα χρήματα τα δίνει η ΕΕ. Γιατί όλοι αυτοί που νοσηλεύονται δωρεάν στα νοσοκομεία μας μπορούν και το κάνουν επειδή πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Γνωρίζετε ότι μέλη ΜΚΟ βαρύνονται με ποινικά αδικήματα; 30 μέλη ΜΚΟ συμμετείχαν σε παράνομο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών. Άλλοι έχουν κατηγορηθεί γιατί παρακολουθούσαν τα σήμερα των σκαφών του λιμενικού μας και της Frontex. Υπάρχει ΜΚΟ που έχει δηλώσει ακαθάριστα έσοδα 28,3 εκατ. ευρώ. Άλλη ΜΚΟ παίρνει 2.000 ευρώ για κάθε λαθρομετανάστη που φέρνει στην Ελλάδα. Μα αυτό λέγεται «μπίζνα»!

Όλα αυτά όμως δεν είναι λογικά. Το 2018 η ΕΕ έδωσε 1,69 δις. ευρώ ως χρηματοδότηση στις ΜΚΟ για τη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού. Για να λυθεί όμως το πρόβλημα αυτό πρέπει να κλείσετε όλες τις ΜΚΟ που είναι δουλεμπορικές και να αναλάβετε να διαχειριστείτε και να λύσετε εσείς το πρόβλημα. Γιατί οι ΜΚΟ είναι παρακυβερνητικοί μηχανισμοί.

Θα κλείσω λέγοντας ότι πάτε να κάνετε ένα μεγαλύτερο έγκλημα. Διώχνετε από τα νησιά προς την ενδοχώρα κάποιους λαθρομετανάστες και εκείνοι που μένουν πίσω θα εξοργιστούν. Παίρνετε κάποιους από τη Λέσβο, τους φέρνετε εδώ και οι αυτοί που μένουν πίσω αφηνιάζουν. Θα βγουν έξω από τις δομές και θα κυνηγούν τους κατοίκους με ξύλα. Ο περιφερειάρχης αυτό μου είπε. Είναι κάτι που το κάνουν καθημερινά. Προχθές 70 λαθρομετανάστες μέσα στον δρόμο σφάζονταν μεταξύ του και οι κάτοικοι έτρεχαν έντρομοι να κλειστούν στα σπίτια τους. Είναι έργο δικό σας αυτό.

Και να θυμάστε ότι σε 30 χρόνια, αν συνεχίσει να κυβερνά η ΝΔ, η Ελλάδα θα έχει γίνει Ελλαδιστάν και οι Έλληνες θα είναι λιγότεροι από τους υπόλοιπους. Με το εκρηκτικό μείγμα που δημιουργείτε θα οδηγήσετε σε εξαφάνιση το Ελληνικό έθνος. Εμείς είμαστε υπέρ της Ελλάδος. Θέλουμε μια Ελλάδα ανεκτική αλλά λέμε πρώτα η Ελλάδα – πρώτα οι Έλληνες.

Ήξερα κ. Υπουργέ ότι δεν έχουν ιδεολογική συναντίληψη αλλά δεν ήξερα ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέω.

Μας κατηγορείτε για πράγματα που δεν έχουμε πει. Λέτε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ φωνάζει να απομακρύνετε τους λαθρομετανάστες από τα νησιά και όταν τους απομακρύνετε εμείς πάλι φωνάζουμε. Όχι δεν είναι έτσι. Εμείς λέμε ότι είμαστε αντίθετοι με την μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα και σας καλούμε να τους πάτε στα ακατοίκητα νησιά.

Είπατε ότι είχαμε 16% μείωση των ροών λαθρομεταναστών προς την χώρα μας. Μα ήταν κλειστά τα σύνορα λόγω του κορωναϊού.

Είπατε ότι 16.000 έχουν μεταφερθεί στην ενδοχώρα. Και εγώ σας ρωτώ να μας πείτε πόσες απελάσεις κάνατε. Όχι γενικόλογα. Να μας πείτε αριθμό.

Δίνετε επιπλέον χρήματα στους Δήμους για να δέχονται λαθρομετανάστες. Δηλαδή τους χρηματοδοτείτε για να γίνει πληθυσμιακή αλλοίωση.

Στις 20 Φεβρουαρίου είπατε ότι θα υπάρξει μέγιστη διαφάνεια στην λειτουργία των ΜΚΟ και των προσώπων που εργάζονται ή συνεργάζονται με αυτές. Και εγώ ρωτώ να μας πείτε πώς γίνεται να μιλάμε για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι υπάλληλοι να πληρώνονται. Τι είδους εθελοντισμός είναι αυτός; Γιατί εγώ φέτος πλήρωσα 1.300.000 ευρώ για εισφορές. Αν είναι έτσι να ιδρύσω και εγώ μια ΜΚΟ και να μην πληρώνω τίποτα.

Έχω εδώ μια ταυτότητα. Ένα υπηρεσιακό σημείωμα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, που αναφέρεται σε λαθρομετανάστη που βρίσκεται στη χώρα μας και διαβάζω ότι πρόκειται για πολίτη Πακιστάν, ή Αφγανιστάν, ή Μαρόκου, διαβάζω επίσης 6 διαφορετικά ονόματα, επώνυμα και ημερομηνίες γεννήσεως. Πείτε μου, έτσι θα δώσετε άσυλο; Έτσι θα κάνετε διασταύρωση στοιχείων;

Μιλήσατε για ισχυρή Ελλάδα. Πείτε μου πόσο ισχυρή μπορεί να είναι η χώρα μας όταν έχει χάσει την Βόρειο Ήπειρο, έχει χάσει το όνομα Μακεδονία και οι Τούρκοι έρχονται στα εθνικά ύδατά μας και κάνουν έρευνες;

Και εγώ σας λέω ότι πρέπει να βυθίσετε το τουρκικό πλοίο που θα έρθει για έρευνες εντός των υδάτων μας. Όπως είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου «Βυθίσατε το Χώρα». Για να ξέρει ο άλλος ότι υπάρχει μια σοβαρή χώρα που αντιδρά όταν καταπατώνται τα δικαιώματά της και παραβιάζεται η εδαφική της ακεραιότητα.

Και ξαναλέω: αποσυμφορείστε την Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες. Τους φέρνετε από τα νησιά και πνίγετε την ενδοχώρα. Αν είστε μάγκες ανοίξτε τα βόρεια σύνορα για να φεύγουν προς τα επάνω. Ή μήπως φοβάστε ότι θα θυμώσουν οι Ευρωπαίοι φίλοι σας; Γιατί οι Γερμανοί έχουν κανονίσει να τους κρατήσουμε εμείς. Και μην μου μιλήσετε πάλι για τις διεθνείς συνθήκες γιατί μόνο εμείς τις εφαρμόζουμε. Για τις χώρες του ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ δεν ισχύουν οι συνθήκες αυτές; Η Δανία δεν βρίσκεται στην Ευρώπη που έχει ένα ακατοίκητο νησί και τους πηγαίνει όλους εκεί μέχρι να επιστρέψουν στις χώρες τους;

Πείτε μου ένα νούμερο, έναν αριθμό, για όσα ξοδεύονται για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αυτών των ανθρώπων, που τα πληρώνουν οι Έλληνες. Πείτε μου ένα νούμερο για όσα στοιχίζει η δέσμευση της αστυνομίας και του στρατού στην υπηρεσία των λαθρομεταναστών.

Και θα περάσω στις προτάσεις μας:

-απαγόρευση της εξαγωγής συναλλάγματος σε τρίτες χώρες. Γιατί η λαθρομετανάστες έρχονται εδώ δουλεύουν και όταν πληρώνονται τα μισά τα στέλνουν στις πατρίδες τους.

-καμμία δοσοληψία ΜΚΟ με μετρητά. Να επιβληθεί το μέτρο των καρτών, ώστε να γίνεται έλεγχος των ποσών που διακινούνται.

-τείχος στον Έβρο. Όχι φράχτη για οικόσιτα. Και εφαρμογή ρεύματος χαμηλής τάσης.

-μεταφορά σε δομές που σε ακατοίκητα νησιά. Αν δεν σας αρέσουν τα νησιά σε άδεια πλοία.

-σύστημα ηχητικής προειδοποίησης για pushback. Υπάρχουν συστήματα τέτοιου είδους και χαμηλού κόστους.

-επαναφορά δικαστικής απέλασης.

-κατάσχεση μετρητών, τιμαλφών και κινητών τηλεφώνων και έλεγχος των καρτών sim για να δούμε με ποιους επικοινωνούν.

-επιβολή ισοβίων στους λαθροδιακινητές.

-συγκρότηση σώματος εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές.

-οικονομικά μέτρα κατά της Τουρκίας. Στην χώρα μας μπαινο-βγαίνουν Τούρκοι και μεταφέρουν προϊόντα στην Ευρώπη. Επιβάλετε δεσμούς για τους δυσκολέψουμε τη ζωή, αφού μας προκαλούν. Να  μην κάνουμε πόλεμο. Αλλά αν χρειαστεί να βυθίσουμε οποιοδήποτε πλοίο, δεξαμενόπλοιο ή γεωτρύπανο για την προστασία της πατρίδας μας.

-Λιβύη: στηρίζετε τον Σάρατζ, που είναι φίλος της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και δεν στηρίζετε τον Χαφτάρ που είχε πρόγραμμα να κάνει hotspot στα βόρεια της Λιβύης και να μαζέψει όλους τους λαθρομετανάστες από την Αφρική. Τι δουλειά έχει στην Ελλάδα ο Κογκολέζος; Είναι πρόσφυγας ο Κογκολέζος;

-απαίτηση κονδυλίων από την ΕΕ.

pushback στη θάλασσα. Το επιτρέπει και η σύμβαση της Γενεύης όταν πρόκειται για θέματα ασφαλείας, υγείας ή όταν θεωρείται κάποιος επικίνδυνος. Οι συμφωνίες έχουν φίλτρα αλλά εσείς δεν τα εφαρμόζετε.

Θα επαναλάβω ότι το μήνυμα των επόμενων εκλογών θα είναι: Ελλάδα ή Ελλαδιστάν. Αν ήμασταν εμείς κυβέρνηση δεν θα δίναμε σε κανέναν Πακιστανό άσυλο. Γιατί το Πακιστάν είναι η χώρα που υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία ως εχθρική προς την Ελλάδα, έστειλε πλοία σε κοινή άσκηση με τους Τούρκους στο Αιγαίο, έχει στείλει πολεμικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας μαζί με τα τουρκικά. Δεν γνωρίζουμε λοιπόν αν αυτοί οι Πακιστανοί που βρίσκονται εδώ είναι ενδεχομένως εγκληματικά στοιχεία.

Εμείς λοιπόν σας δίνουμε προτάσεις και ζητάμε από εσάς απαντήσεις σε όσα ρωτήσαμε. Αλλά θέλουμε απαντήσεις επί της ουσίας. Είναι ανάγκη όλοι αυτοί να φύγουν από την Ελλάδα. Η πατρίδα μας πτώχευσε και δεν  μπορεί να θρέψει τα παιδιά της. Γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση εσείς θα κάνετε την Ελλάδα Ελλαδιστάν και εμείς θα παλεύουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα μας.

 

Ρωτώ… ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ…. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΣ… ΘΕΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. Ο Κ.Βελόπουλος ελέγχει την κυβέρνηση…

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 5. Juni 2020

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares