Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022

Ράντονιτς για το Super Cup: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό»

Ράντονιτς για το Super Cup: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο επερχόμενο Super Cup και τον στόχο της ομάδας του.


Για το Super Cup μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχηθώ υγεία σε κάθε αθλητή, σε κάθε προπονητή, σε κάθε φίλαθλο και σε κάθε μέλος της ελληνικής μπασκετικής οικογένειας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ως προπονητής του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχω σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα με πολλές δυνατές ομάδες, όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Αποτελεί μεγάλη χαρά και παράλληλα μεγάλη ευθύνη για μένα που εκπροσωπώ αυτό το μεγάλο κλαμπ. Το γνωρίζω και το αντιλαμβάνομαι απόλυτα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι νέο. Στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα το συντομότερο δυνατό. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν.

Για το Super Cup 2022 by aegean islands, όλοι αντιλαμβάνονται πως είναι αρκετά νωρίς για τις ομάδες, ιδιαίτερα για μας. Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares