Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

Ραμζάν Καντίροφ – «Συμβουλεύω θερμά όλους όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια» από τα ψέματα στο διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα

Μετά το όργιο φημών για την κατάσταση της υγείας του που έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι έχει πεθάνει ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ απάντησε με ένα βίντεο.

Ο Ραμζάν Καντίροφ εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του στο Telegram. Μέσα από αυτό διαψεύδει ότι είναι άρρωστος και ο ίδιος διακρίνεται να βαδίζει σε έναν δρόμο μέσα στη βροχή σε άγνωστη ωστόσο περιοχή.

«Συμβουλεύω θερμά όλους όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα στο διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους. Η βροχή είναι απόλυτα αναζωογονητική». Παράλληλα, ο Καντίροφ ανέφερε πως «περπάτησε ήδη 11 χιλιόμετρα».

Να θυμίσουμε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν διαδώσει τις τελευταίες ώρες ότι ο Ραμζάν Καντίροφ έχει πέσει σε κώμα, ενώ λογαριασμοί στο διαδίκτυο ισχυρίζονται από σήμερα το πρωί ότι έχει πεθάνει.

Ουκρανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του δεν οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό στο πεδίο της μάχης, αλλά πιθανότατα σε προϋπάρχουσες ασθένειες

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares