Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ραγδαίες εξελίξεις για το θάνατο της Λίνας! Οι έρευνες στα σπίτια και το «ένστικτο της μάνας»…

Ραγδαίες εξελίξεις για το θάνατο της Λίνας! Οι έρευνες στα σπίτια και το «ένστικτο της μάνας»...

“Το ένστικτο μου λέει ότι τα άτομα στα σπίτια των οποίων έγινε η έφοδος των αστυνομικών εμπλέκονται άμεσα στον θάνατο της Λίνας. Το ένστικτο της μάνας δεν πέφτει ποτέ έξω”.


«Δεν ξέρω αν είναι αυτοί οι δολοφόνοι του παιδιού μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι γνωρίζουν πολλά για την υπόθεση. Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι να αποκρύψουν πράγματα, έφτασε η ώρα να λάμψει επιτέλους η αλήθεια». Είναι τα λόγια, της χαροκαμένης μητέρας της Λίνας Κοεμτζή… Της φοιτήτριας του ΑΠΘ που το 2016 βρέθηκε στο κενό, από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, με εντολή του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια δύο νεαρών που φέρονται να εμπλέκονται στο θάνατο της όμορφης Λίνας και κατάσχεσαν υλικό που φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στικάκια, κινητά τηλέφωνα αλλά και σκληροί δίσκοι που έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Με τρεμάμενη φωνή, η Σταυρούλα περιγράφει στην εφημερίδα, την αντίδρασή της όταν πληροφορήθηκε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της κόρης της και υπογραμμίζει ότι δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές για την ταυτότητα των ανθρώπων για τους οποίους έγινε η έρευνα.

«Όταν το έμαθα, ξέσπασα σε κλάματα. Μια ολόκληρη μέρα έκλαιγα και ήμουν κλεισμένη στο σπίτι και δεν μιλούσα σε κανέναν. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ξέρω ότι έγινε αυτό που επιθυμούσα τόσα χρόνια, αλλά σκεφτόμουν συνεχώς το κορίτσι μου και έκλαιγα ασταμάτητα. Δεν έχω ενημερωθεί ποιοι ήταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά, αν δεν σχετίζονται από την υπόθεση, για ποιο λόγο να πραγματοποιήσει η Αστυνομία αιφνιδιαστικό έλεγχο στα σπίτια τους», αναρωτιέται η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Δεν αποκλείει η έφοδος στα σπίτια των νεαρών να σχετίζεται με άτομα που είχε περιγράψει πριν από λίγους μήνες ο αυτόπτης μάρτυρας το μοιραίο βράδυ που έπεσε η Λίνα από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας. Δηλαδή να είναι εκείνα που έψαχναν στα ρούχα της για ένα στικάκι. Μάλιστα, η ίδια χαρακτηρίζει θετική εξέλιξη ότι μετά από πολύ καιρό, έστω και δειλά – δειλά, υπάρχει μία κινητικότητα.

Ο «νταής» της Καλαμαριάς
«Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ένας από αυτούς που έψαξαν στα σπίτια τους είναι ένας νεαρός που είναι γνωστός στη Θεσσαλονίκη ως ο ‘νταής της Καλαμαριάς’. Από τότε που έφυγε η Λίνα από τη ζωή, ακούγονται πολλοί ψίθυροι για αυτόν. Με έχουν πιάσει άγνωστοι και μου λένε να ψάξω για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι εις βάρος του και δεν θέλω να κατηγορήσω άδικα κανέναν, αλλά η διαίσθησή μου λέει ότι είναι ένας από τους υπόπτους», αναφέρει η κ. Σταυρούλα.

Ο κ. Παναγιώτης, ο πατέρας της Λίνας Κοεμτζή, ο οποίος σπάνια μιλά για τον θάνατο της κόρης του, ξεσπά και κατηγορεί τις Αρχές για καθυστέρηση των ερευνών. «Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ θετικό ότι ξεκίνησαν οι έλεγχοι, ωστόσο ξεχνάμε ότι υπήρξε τεράστια καθυστέρηση από τις Αρχές. Δεν είμαι ειδικός να μιλάω για αυτά, αλλά, σαν ένας απλός πατέρας που έχει χάσει το παιδί του, νιώθω ότι υπήρχε από κάποιου συγκάλυψη. Δεν ξέρω τον λόγο και από ποιους μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα όλα αυτό το διάστημα οι υπαίτιοι είχαν τον χρόνο να αλλοιώσουν ή να αποκρύψουν κάθε αποδεικτικό στοιχείο που θα οδηγούσε στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Το βέβαιο είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος», αναφέρει στη Realnews ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Πηγή: REALNEWS

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares