Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ραγδαία ΑΝΟΔΟΣ παρά τον ΠΟΛΕΜΟ του συστήματος! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ εμπιστεύονται την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για την ραγδαία άνοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ παρουσιάζουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις της Opinion Poll Ε.Π.Ε. οι οποίες να σημειώσουμε ότι είναι πανελλαδικές.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αν και τον Μάρτιο του 2018 δεν εμφανίστηκε καν στην πρόθεση ψήφου, στις δύο επόμενες όχι μόνο φαίνεται αλλά έχει συνεχή ανοδική πορεία.

Συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτίου είχε παρουσιαστεί μια δημοσκόπηση της εταιρίας η οποία παρουσίαζε τα κάτωθι αποτελέσματα:

Η επόμενη δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll Ε.Π.Ε. πραγματοποιήθηκε 6 μήνες μετά και εμφάνισε για πρώτη φορά το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου με ποσοστό 1,25%.

Σήμερα, στη νέα δημοσκόπηση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ όχι μόνο παρουσιάζεται στα αποτελέσματα αλλά έχει διπλασιάσει το ποσοστό της (2,2%):

Αυτό αποδεικνύει τα όσα σας γράφουμε συνεχώς, ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παρά τον αποκλεισμό της από τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Από το περιβάλλον του Κ. Βελόπουλου πάντα μας τονίζουν είναι πάγια θέση τους να μην εμπιστεύονται τις εταιρίες δημοσκοπήσεων όμως αυτή η άνοδος είναι κάτι που δεν συμβαίνει για κάποιο άλλο κόμμα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της σημερινής δημοσκοπήσεως της εν λόγω εταιρίας:

Το λένε όλοι πια!«Αύξηση παρουσιάζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»!Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση…

Shares