Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Ραγδαίες Εξελίξεις στον Άρη: Παραιτήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας…

Ο Άγγελος Χαριστέας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης η οποία έγινε δεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη…

Ο κύκλος του Άγγελου Χαριστέα στη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης έκλεισε καθώς υπέβαλε και επέμεινε στην απόφαση παραίτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 40χρονος υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Παρασκευή (18/9), έπειτα από τον αποκλεισμό της ομάδας στην προκριματική φάση του Europa League. Αρχικά, η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, υπήρξαν μάλιστα διαδοχικές επαφές μεταξύ των δύο ανδρών.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με τον Βόλο αλλά και των επαφών που έπρεπε να γίνουν για την ομαλή ένταξη του Άκη Μάντζιου στη θέση της τεχνικής ηγεσίας, ο Άγγελος Χαριστέας παρέμεινε στη θέση του στο διάστημα που μεσολάβησε. Μάλιστα, χθες συζήτησε γι’ αρκετή ώρα με τον 51χρονο τεχνικό τον οποίον ενημέρωσε για τα θέματα της ομάδας και περισσότερο μίλησαν για πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας.

Αποδείχθηκε όμως ότι η σκέψη αποχώρησης από τον Άρη δεν έφυγε από το μυαλό του Άγγελου Χαριστέα ο οποίος σήμερα (22/9) είχε νέα επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη στον οποίον ανακοίνωσε ότι είναι οριστική η απόφαση παραίτησής του από τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή. Κατόπιν συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών, η παραίτηση του Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα έγινε δεκτή και αποχωρεί οριστικά από τον Άρη.

Μάλιστα, ο Άγγελος Χαριστέας κοινοποίησε την απόφασή του στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας ότι…”καλή επιτυχία στη συνέχεια Άκη μέσα από την καρδιά μου”.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares