Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Απειλές από επιχειρηματία καταγγέλλει ο εργοδότης της Γεωργίας

Ο βιασμός στη Θεσσαλονίκη έχει εξοργίσει το πανελλήνιο, ενώ σε νέα καταγγελία προχώρησε ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας.


Δεν έχουν τέλος όσα μαθαίνονται γύρω από τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που το πανελλήνιο είναι εξοργισμένο με την υπόθεση και συγκλονισμένο από το θάρρος και το κουράγιο της Γεωργίας Μπίκα να αποκαλύψει όσα έγιναν.

Τώρα, ο εργοδότης της Γεωργίας καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές από επιχειρηματία. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένα από τα πρόσωπα που συνόδευσαν τη νεαρή κοπέλα στις Αρχές μετά τα όσα συνέβησαν στο πάρτι της σουίτας 401.

Σύμφωνα με όσα είπε την Παρασκευή στον ανακριτή, την επόμενη ημέρα από τη μήνυση που κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα, ο εργοδότης της 24χρονης δέχθηκε απειλές από επιχειρηματία της πόλης.

«Ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών του καφέ που εργαζόταν ο 33χρονος μετρ και μου είπε: “Τι πας να κάνεις; Να τα βάλεις με billionaire;”», υποστήριξε ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας.

Τι γίνεται με τις τοξικολογικές
Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των εξετάσεων DNA, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό πως συνεχιστεί η έρευνα δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ανακριτικό γραφείο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και το άτομο που κατονόμασε ο εργοδότης της 24χρονης.

Νέος γύρος καταθέσεων
Σήμερα Δευτέρα ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, την ώρα που είναι σε εξέλιξη και η εισαγγελική έρευνα για την ενδεχόμενη ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου προσπαθούν να παγιδέψουν κοπέλες με τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγώντας τες να εκδίδονται σε πάρτι.

Ειδικότερα, αναμένεται να καταθέσουν ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς και η 17χρονη που ήταν μαζί με τη Γεωργία.

Φως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Ο φάκελος με τα αποτελέσματα αναμένεται να φτάσει στα χέρια των Αρχών μέσα στην εβδομάδα.

«Περιμένουμε να φανεί η αλήθεια δηλαδή η αλκοόλη της Γεωργίας και πιθανόν ένα υπνωτικό χάπι η οποία λέει ότι μπορεί να μπήκε στο ποτό και ερμηνεύεται σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε», τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αναμένονται από την Ελβετία κι εκείνα στα οποία έχουν καταλήξει ελληνικά εργαστήρια, είναι τα βασικά στοιχεία της υπόθεσης.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης αναμένεται να προωθηθούν στην 5η τακτική ανακρίτρια. Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουν οι Αρχές μόλις ενημερωθούν και για τα αποτελέσματα της εξέτασης βιολογικού υλικού που έχει σταλεί στην Ελβετία για ανίχνευση υπνωτικής ή ναρκωτικής ουσίας.

Εάν αποδειχθεί ο ομαδικός βιασμός από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και από το DNA που έχει ληφθεί, αλλάζει το κατηγορητήριο και οι ποινές για τους δράστες. Μιλάμε δηλαδή για ισόβια κάθειρξη.

 

in.gr

Shares