Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Ράφαελ Ναδάλ: «Μη συνεχίζετε να μιλάτε για απόσυρση»

Ο Ράφαελ Ναδάλ ηττήθηκε από τον Καμ Νόρι στο United Cup και μία ερώτηση για πιθανή απόσυρσή του από το τένις, τον οδήγησε σε ένα ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου.

Παρότι την περσινή σεζόν ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα και έφθασε τα 22 Γκραν Σλαμ, ως ο κορυφαίος στη σχετική λίστα όλων των εποχών, ο τραυματισμός του στη συνέχεια έφερε νέες φήμες για το τέλος της καριέρας του. Ο ίδιος ο Ναδάλ όμως φαίνεται ότι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο και το δήλωσε φανερά εκνευρισμένος μετά τον αγώνα με τον Νόρι.

Οι δηλώσεις του Ναδάλ
«Όταν φτάσει η μέρα που θα βγω από το court και θα πω ότι δυσκολεύει, τότε θα είναι η μέρα που θα πω αντίο. Δεν θέλω να συνεχίζω να παίζω χωρίς λόγο. Ο μόνος λόγος που έχει νόημα να παίζω είναι να απολαμβάνω αυτό που κάνω, να το αισθάνομαι. Αν δεν το αισθάνομαι, έχω πετύχει περισσότερα από όσα ονειρεύτηκα.

Έχασα το ματς μου και αυτό είναι. Κάθε φορά που πάω σε συνέντευξη τύπου φαίνεται ότι πρέπει να αποσυρθώ. Σας ενδιαφέρει πολύ η απόσυρσή μου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Όταν φτάσει η μέρα θα σας ενημερώσω. Μη συνεχίζετε να μιλάτε για απόσυρση, γιατί είμαι εδώ για να συνεχίσω να παίζω τένις».

 

newsit.gr

Shares