Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Ράχες: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 11χρονο

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε με τα πόδια ή με ποδήλατο πλέον στην παραλία των Ραχών», καταγγέλλει η μητέρα του 11χρονου που δέχτηκε την επίθεση του μεγαλόσωμου σκύλου

Το 11χρονο αγοράκι πήγε να προστατέψει το δικό του σκυλάκι και δέχτηκε την επίθεση του μεγαλόσωμου αδέσποτου.

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε με τα πόδια ή με ποδήλατο πλέον στην παραλία των Ραχών. Είναι δυνατόν στην καρδιά του καλοκαιριού να υπάρχουν τόσα αδέσποτα, κάποια εκ των οποίων να είναι και επιθετικά;…», λέει στο LamiaReport η μητέρα του 11χρονου που το βράδυ της Τετάρτης δέχτηκε την επίθεση του αδέσποτου σκύλου.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ήταν γύρω στις 9:30΄ το βράδυ και το 11χρονος είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της οικογένειας. Το παιδί την ώρα που περπατούσε στο στενάκι που είναι δίπλα στο “Αγκίστρι”, ένας μεγαλόσωμος ασπρόμαυρος σκύλος πήγε να ορμήσει στο σκυλάκι του.

Το αγοράκι πήρε αγκαλιά το σκυλάκι για να το προστατεύσει και τότε δέχτηκε την επίθεση του σκύλου. Ευτυχώς δεν τον δάγκωσε αλλά οι γρατζουνιές στα ποδιά του παιδιού είναι εμφανείς, όπως είπε και η μητέρα του.

Ο 11χρονος, αν και σοκαρισμένος, διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο ζητώντας βοήθεια από τους γονείς του που ήταν κοντά.

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares