Δευτέρα , 15 Αυγούστου 2022

Πυροσβέστης κακοποίησε σεξουαλικά 8χρονη γιατί την πέρασε για ενήλικη…

Ένας πυροσβέστης στην Αριζόνα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα οκτάχρονο κορίτσι, το οποίο όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, πέρασε για ενήλικη γυναίκα.

Ο άντρας λέει ότι καθώς ένα ισχυρό φάρμακο που είχε πάρει είχε θολώσει την κρίση του, νόμιζε πως τα γεννητικά όργανα του παιδιού ήταν τα χείλη μιας ενήλικης γυναίκας!

Ο 48χρονος Μάικλ Γουίλιαμ Παλματιέρ παραδέχθηκε ότι όσα έκανε κατά την διάρκεια πάρτι σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, ήταν απαράδεκτα και δεν μπορεί να τα πάρει πίσω.

Ο άντρας επιμένει ότι όσα έκανε, τα έκανε γιατί το ισχυρό μυοχαλαρωτικό που είχε πάρει για να αντιμετωπίσει πόνους στον αυχένα, είχε θολώσει τόσο το μυαλό του, που νόμιζε πως η οκτάχρονη κοπέλα ήταν η φιλενάδα του.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε από το παιδί, που είπε στους γονείς του τι συνέβη και εκείνοι με την σειρά τους στην αστυνομία. Το κορίτσι λέει ότι βρισκόταν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και κοιμόταν όταν ένας άντρας έκανε αυτό που έκανε πάνω της. Κατάφερε να ξεφύγει και να κλειδωθεί στο διπλανό μπάνιο.

Αν και ο 48χρονος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα πως νόμιζε ότι επρόκειτο για ενήλικη γυναίκα, παραδέχτηκε ωστόσο ότι «ένα παιδί δεν τα βγάζει αυτά από το μυαλό του».

 

europost

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares